Formsjekk og tyggis rehab

  • 08.08.2017 kl. 14:34


Uredigerte bilder i dette innlegget!

Den siste uken har jeg følt meg skikkelig DRITT, men YES! Jeg har gått ned i cm siden forrige uke og det føles SYKT digg! Jeg har egentlig følt at formen ikke har vært på plass og jeg hadde faktisk trodd jeg hadde gått OPP i vekt og cm til denne uken. Selvom man er på en fitness diett så kan det være uker man faktisk går opp i vekt uten at man har spist noe mer. Da er det gjerne en naturlig forklaring som hormoner i form av mensen, stress, lite søvn, mageproblemer osv, men jeg hadde ventet meg en sånn uke nå siden jeg har følt meg helt jævli for å si det rett ut.

Jeg er oppblåst som F, har vann i kroppen og er veldig "flat" i formen som det heter i fitnessverden. Det betyr at musklene ikke popper. Musklene er liksom gått tom for luft da. Haha.. Som et punga bildekk. Det er vel den enkleste måten jeg kan forklare det på. Og det er pga lengre tid med lavere karbohydratinntak. Karbo = muskelpump. Så når man trener er karbohydrater din beste venn♥ Aaah.. Karbs!!! Love them!

Jeg målte meg i dag med verdens største klump i magen for det er jo ikke lenge til første konkurranse. Men målene var overraskende gode og jeg er så sinnsykt glad, for jeg var forberedt på en liten breakdown og krisemail til Coach Line. Men det slapp jeg heldigvis. Hihi! Siden forrige uke har jeg mistet 1 cm i midjen, 1 cm på øvre lår og 0,5 cm rett over knærne. Og som Line sa i forrige rapport at det å miste så "mye" når man er i god form er veldig bra og det er  jo betryggende å høre, for man tenker jo "0,5 cm..hva er det for noe piss!", men når det begynner å bli lite å ta av så er det gode resultater. Og jeg hadde jo aldri vært misfornøyd med 0,5 cm om jeg ikke hadde en deadline på å nå en viss form..

Den siste uken har vært en utfordring for å si det mildt. Jeg har hatt så sinnsykt søtsug at jeg har gått på veggen og jeg har tygget tyggis til den store gullmedaljen og i natt lå jeg med SÅ sinnsykt vondt i magen at jeg trodde jeg skulle dø pga tyggis og andre søtningstoffer jeg får i meg. Det blir overkill for systemet når jeg bruker så mye kalorifrie produkter for det som er i de er noe kroppen min tydeligvis IKKE vil ha, for den reagerer med å få ballongmage som er sykt vond, kramper og masse luft som seriøst er døden sjøl for å si det rett ut. Sånn FYI liksom.. Haha! Men det er sant og hvis noen av dere har opplevd liknende og dere ikke skjønner hvorfor så prøv å kutt ut sukkerfritt, sukketter, sukrin osv. Jeg lover du merker forskjell! 

Så nå har jeg et mål om å klare å slutte å tygge så mye tyggegummi og kutte ned på kunstig søtning. Det blir IKKE kult for jeg er rimelig avhengig, men jeg må bare prøve for jeg kan ikke gå rundt å ha det sånn her. I går ble nesten treningsøkten min ødelagt fordi jeg hadde så problemer med magen. Det er IKKE kult å gjøre cable squats med ballongmage med masse luft for å si det sånn.. Bah.. Life! Så jeg satser på å føle meg bedre den kommende uken hvis jeg er flink å ikke tygger tyggis og holder søtningen litt under kontroll. 

I dag skal jeg ut å traske i skogen med med 2 venninner også blir det middag med de senere♥ Jeg har fri fra styrketreningen i dag etter fullkroppsøkten jeg kjørte i går og DEN gav meg støl ræv for å si det sånn, så den skal jeg dele med dere babes♥

Sportsbh´en i dette innlegget finner dere HER og den er sømløs og SYKT digg!

//Sponset Innhold//

18 Kommentarer

heidijeanettem

08.08.2017 kl. 14:39
Det her tror jeg du klarer helt fint! Du er så dedikert og målbevisst at det er ingen tvil om at du vil naile det. Du kommer til å se smashing ut på scenen :D
heidijeanettem: Aaaww!! Du er så snill og god <3 Ikke lenge igjen nå så er det over :D Haha..

Stella Kolstad

08.08.2017 kl. 15:25
Rålekker! Kan du si hvor lenge jeg skal trene, hvor intensivt, for å se ut sånn?
Stella Kolstad: Aw! Takk! :D Det er mange veier til rom :) Jeg har trent 4-5 ganger i uken hard styrketrening i over 2 år nå,men mye er avhengig av gener, kosthold osv :)

Stine Sophie Lundsrud

08.08.2017 kl. 16:58
Syntes du ser utrolig flott ut jeg :) Tror også du komme til å klare målet ditt:) Håper du får en super kveld :)
Stine Sophie Lundsrud: Tusen tusen takk! :D <3

08.08.2017 kl. 18:49
Har endelig funnet ut hva som har gjort meg oppblåst i flere år også, var kunstig søtning og spesielt Pepsi max(som var min bedre venn) 😫🤔😁😁
Anonym: Pepsi max tåler jeg heldigvis! Ellers hadde jeg dødd :O Men alt det andre er ikke helt heldig for å si det sånn...

08.08.2017 kl. 19:05
Om du ikke har testet ut et krydder som heter piffi, ja da har du gått glipp av noe. Best
Anonym: Det er SUPER digg! :D

Marthe

08.08.2017 kl. 20:03
Må si at du er så inspirerende og motiverende! Å lese bloggen din fikk meg til å begynne med treningen igjen for en tid tilbake. Det å se hva kroppen er i stand til er morro og må si at du ser strålende ut både med og uten sceneform. Keep going og post mer treningsvideoer!! Kanskje komme med vlogs så vi kan bli bedre kjent med deg? You rock 💗😆
Marthe: Åh, tusen tusen takk! <3 Herregud så koslig kommentar og tusen takk for at jeg får være med i hverdagen din :) Jobber som F med disse treningsvideoene og målet er å få ut en hver dag <3 Hihi.. Og vlogs kommer! Tro meg :D Filmet til en i går.

Ellers kan du også være med på snapchat: CHRISUNIVERS <3

Madelen Jensen

08.08.2017 kl. 21:56
Fysøren å flink du er Christine!! Du er rålekker, og jeg heier på deg💪🏽💪🏽
Madelen Jensen: Tusen tusen takk <3 Setter enormt stor pris på det :D

Ingrid

08.08.2017 kl. 22:01
Sykt bra form! Stå på, Christine :-) Må bare spørre; har du silikon? - For wow, de brystene ser bra ut! Haha. Masse lykke til fremover!
Ingrid: Tuuuusen takk! <3 Ja, jeg har silikon ja, men jeg skulle ønske jeg IKKE hadde det. Er veldig lei og de er som 2 ballonger. Hehe.. Men taakk da :))

Anne Line

08.08.2017 kl. 23:43
AKKURAT samme blir jeg av sukkerfrie produkter ( ikke brus av en eller annen grunn). Helt jævlig fucka i magen :P Feel u! ;)
Anne Line: Det er helt grusomt! Som meg, jeg tåler brus jeg også, men ikke sukkerfri produkter. Sukrinprodukter DØR magen min av. Da snakker vi 7 mnd gravid og luft x 100! :O

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits