GirlPower!

  • 05.08.2017 kl. 11:27

I går hadde jeg en blinddate med posering og trening med ei som heter Anastasia (hun i midten) på 24 fitness i Karl Johan. Vi følger hverandre på instagram og snap og har aldri møttes før bortsett fra SoMe. Vi har jo skravlet litt på snap og skrevet meldinger på IG til hverandre siden vi begge driver med bikini fitness. Hun har ferie nå og spurte meg litt random over snap om vi skulle kjøre en poseringstrening sammen en dag i Oslo siden jeg nå har flyttet hjem. Og vanligvis ville jeg sagt nei fordi det hadde vært litt "skummelt". Drive å dra inn til Oslo å møte folk man ikke har møtt før. Nei, farlig! Men siden jeg faktisk ikke kjenner en kjeft i det miljøet her bortsett fra i Trondheim så tenkte jeg. "Nå skal det tråkkes big time utenfor komfortsonen" så jeg bareee.. "JA, det hadde vært super hyggelig!" 

OMG! Christine gone CRAY! 

Det er jo ikke det at jeg ikke har sosiale antenner og ikke kan bli kjent med nye mennesker.. Tvert imot, men det er bare det at det fitnessmiljøet skremmer meg litt. Jeg føler meg ikke som en del av det på samme måte som andre fitnessfolk av en merkelig grunn. Selvom jeg lever og ånder for det jeg driver med og det er min store passion så føler jeg fortsatt at andre fitnessjenter der ute kanskje ikke "godtar" meg som en av de siden jeg kom inn i gamet i fjor. At de snakker om meg siden jeg er på instagram og blogger om trening osv.

Ja, jeg vet jo at jeg hele tiden sier "drit i hva andre tenker om deg" og det står jeg for, men jeg er jo bare menneske og jeg kjenner på disse følelsene jeg også. Men jeg er flink til å sortere og rydde de bort. Jeg har stadig "diskusjoner" med meg selv når det kommer til mine frykter og jeg argumenter for hvorfor jeg ikke skal la de fryktene ta over reaksjoner, følelser eller mindset. Jeg er litt rar sånn, men det er min mentale trening og det er viktig for meg at JEG bestemmer hva som skremmer meg, sårer meg osv. Det er ikke alt jeg kan styre, men jeg jobber mye med de. Jeg er veldig spontan følelsesmessig også♥

På NM i fjor møtte jeg MANGE jenter som var super arrogante og jeg tenkte "hva om hun er en sånn". Og det er viktig å få med at jeg møtte noen koslige jenter på NM i fjor å altså. Men anyway.. Men jeg var ekstremt redd for å møte en skikkelig bitch i går, for selvom man tror noe om noen ut ifra hva slags inntrykk man har fått i SoMe så kan det være STIKK MOTSATT. Jeg vet om flere som virker som freakin´motivasjons og girlpower engler på IG, men som trashtalker andre jenter noe så inn i helvette ellers og DE vil jeg IKKE ha inn i min hverdag for de skal ikke få påvirke min energi. Og dette er store profiler folkens såeeeeh.. Ja, ikke kjøp alt! Jeg derimot er en engel da.. Som sprer alvestøv og lykke hvorhenn jeg går. Neida.. Jeg kan være drittkjærring jeg å, men å snakke bullshit svada om andre driver jeg ikke med. 

Men når jeg møtte Anastasia så ble jeg møtt med en søt og sprudlende jente som ikke tok seg selv selvhøytidelig i det hele tatt and i love it! Jeg kjente at skuldrene mine senket seg og jeg tenkte "okei, her er jeg trygg" og det var en helt amazeballs følelse å få i en situasjon hvor jeg følte meg skikkelig underdog. Vi skravlet som om vi hadde kjent hverandre lenge og det var så god stemning og energi. Vi klikket skikkelig og jeg storkoste meg! Etterhvert kom Heidrun og hun var jo faen meg like søt og hyggelig. Og jeg kjente det boblet over inni hjertet mitt av glede for all den frykten jeg hadde hatt for å møte på fitness diva queens som har vært i gamet lenger enn meg var ikke bittelitt tilstede en gang. Jeg er så takknemlig for at de tok meg så godt imot♥ Så tusen takk for tidenes dag jenter. Jeg kjente jeg trengte det skikkelig og jeg gleder meg til neste gang vi sees. Jeg DIGGER når jenter heier på jenter og det er noe alle jenter burde gå inn i seg selv å tenke etter. "Heier jeg på søstrene mine?" "unner jeg andre jenter suksess?" For det skulle bare mangle at vi ikke skulle gjøre det!♥

Vi poserte og pirket på hverandre. Jeg fikk se ryggen min ordentlig i en backpose siden de har sånn smart speil der hvor man ser seg selv bakfra når man poserer pluss at hun gav meg noen pinpoints som hjalp noe helt sykt så BIG THANKS! Bare se bildet under her! Det er jo helt vilt. Det er ikke sikkert dere ser forskjell, men for oss detalje besatte fitnessutøvere er det stor forskjell. Hihi..


Jeg glemte å flexe ræva på det nederste bilde da, så her ser dere faktisk hvor mye forskjell det utgjør også  ↑

Det å posere I fitness er ikke bare bare altså! det må jeg bare si! Det er bittesmå detaljer som skal være on fleek og alt det man har jobbet på skal komme frem på en presentabel og fin måte. Enkelt forklart, ALT skal flexes, men man skal se avslappet ut. Haha! Drit lett sant ;) Etter gårsdagens opptur så gleder jeg meg faktisk til åøve videre på poseringen min og det var så deilig å være rundt 2 jenter som er i samme båt som meg. Vi fikk klemt inn en rask overkroppsøkt også og sjekk bildet under her.. Årefest da eller! Ingen tvil om at fett% går i riktig retning. Sjekk "fy faen det er tungt!" trynet i bildet under her! Haha, dør.. Man blir litt rar av å drive med det her vett! But i LOVE IT!♥

I dag er det ukens siste økt og det er booty og skuldre! YEY! Favorittøkta i løpet av uken og jeg gleder meg SYKT♥ I kveld skal jeg i bursdagsfest til kusinen min. Jeg kommer med mealprep og energidrikken min jeg ;) Hehe.. Jeg gleder meg faktisk til å være litt sosial, for det er ingen tvil om at når det nærmer seg konkurranse som nå hvor det bare er 4 uker og 2 dager igjen så havner man i en boble og den bobla er ikke så veldig sosial.

Shit, det innlegget her ble mye lengre enn jeg hadde sett for meg, men jeg fikk skriveånden da. Dere finner forresten Anastasia på IG HER! og Heidrun HER! Og meg HER! da om noen ikke har tittet innom meg allerede♥

X: Hva skal dere denne digge Lørdagen? :D

4 Kommentarer

Caritha

05.08.2017 kl. 14:27
Jeg er alltid skeptisk til nye mennesker, men har møtt utrolig mange bra folk. Men tror samtidig det er sunt å være litt skeptisk. Du ser råbra ut! Virker stressende med poseringer. Mye å huske. Men sikkert utrolig spennende også.
Caritha: Ja, jeg er litt sånn selv. Men nå måtte jeg ut av komfortsonen for å skape et nettverk. For det trenger jeg :)

Tusen takk fine!! <3

Alexandra

05.08.2017 kl. 18:28
Kunne du skrevet et innlegg med tips til posering, og regler som må følges? Hadde vært veldig interessant siden jeg synes det som står på nett kan være litt forvirrende..
Alexandra: Ja, det kan jeg få til! <3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits