Ukens NO FILTER - Jævler i kø..

  • 04.08.2017 kl. 09:12

Etterhvert som denne dietten synker inn og jeg blir mer og mer diettbitch så merker jeg de irritasjonsmomentene fra i fjor komme tilbake. Ting som når folk ikke rydder opp etter seg på gymmet, dobbeltparkerer, hvis jeg er tom for matvarer jeg trenger (noe som forøvrig kun er min egen skyld da), eller hvis jeg er ute i den store verden og møter på uforskammede mennesker. 

Jeg er en person som tar hensyn.. Jeg respekterer de rundt meg og er faktisk ganske ydmyk når jeg er ute blant folk. Hyggelig er jeg å da jeg har jobbet alt for mange år i butikk og jobbet med mennesker og kundeservice, så jeg smiler til random folk som sikkert ser på meg som et smilende freakshow og lurer på hva faen jeg gliser for. Det er bare sånn jeg er! Men hvis noe pisses me of fordi folk ikke oppfører seg høflig eller med respekt så blir jeg raging bitchface..

Og nå så er det våre kjære medmennesker på butikken som tar livet av humøret mitt! For jeg får bare ikke sagt nok hvor irritert jeg blir når jeg står i køen på Rema1000 og det kun er 1 åpen kasse og køen er milelang. Jeg står i køen og tenker "er det her jeg skal dø? er det her jeg skal legge meg ned og sulte ihjæl? is this it?" for vi vet jo alle hvordan det er å dra på matbutikken sulten? NOT COOL! Og når jeg da ikke har mulighet til å spontan kjøpe meg noe digg som jeg vanligvis ville gjort for å dempe my "hangryness" så føler jeg at jeg blir som en tikkende bombe.  

Og mens jeg står i den milelange køen med folk både foran og bak meg, tenker over livets gang og ber til høyere makter om at det skal gå litt fortere så hører jeg i det fjerne "ÅPEN KASSE HER!"  og jeg kjenner at sjelen min bare lysner igjen og "the darkness" begynner å fade´e. HELT TIL.. En jævel som står helt bakerst løøøper frem og kaster varene sine på disken. Og jæveln foran han løper etter.. og jæveln foran han igjen etter der! GOD DAMNIT! Hvor i helvette er folkeskikken deres da? Har ikke foreldrene deres lært dere køsystem og kømentalitet. Det er IKKE sånn det fungerer ditt rasshøl! Det er ikke bare du som har lyst til å komme deg raskt hjem og spise tacoen din på en fredag, nei.. alle som står i den køen vil hjem. Og da er det vel fair at de som har stått der lengst går først? 

Here´s how it works: Lang kø + 1 kasse åpen som blir til lang kø + 2 kasser åpne = FLETTESYSTEM! Det er vel ikke komplisert? Som vi gjør når vi kjører bil også dere? Selvom de samme jævlene som sniker i kassa på Rema1000 helt sikkert er de samme som sniker i bilkøene og ikke forstår flettesystemet der heller. Bah.. Hvertfall!

Flettesystemet fungerer slik: Annenhver person folkens! Den som har stått lengst går først over i den nye kassen, mens den som står bak den igjen blir stående, neste flytter seg over til den nye kassen and so it goes. La oss samarbeide litt her. Så i håp om at en og annen køjævel leser dette håper jeg vi i fremtiden kan få til dette så jeg slipper å kjefte på folk i butikken, for oh yes. I do that! Jeg sier klart ifra at "EY, kø eller?" og er det noe koslig da? Er det ikke mer hyggelig om vi bare alle kan get along? Jeg har trua på at vi skal få til dette sammen! Let´s do it! 

X: Flere som blir irritert over dette? Eller er det bare diettbitch´en i meg?

Adidas settet kjøpte jeg på sportshoppen i Sverige ;)

9 Kommentarer

04.08.2017 kl. 09:34
Hvor mange kcal går du på diett? :)

Ingebjørg

04.08.2017 kl. 10:44
Skjønner hva du mener, MEN virker som de som har stått i kø halvsover og ikke får med seg at det har åpnet en ny kasse. De bare står der og ser tomt ut i lufta før andre flytter seg over til den nye kassen, og SÅ kommer de etter. Da er det jo ikke rart at folk sniker i køen?
Ingebjørg: Ah, det er jeg enig i! de som er helt fjerne må jo skylde seg selv, men jeg er litt på hugget vett ;) Hehe..

04.08.2017 kl. 10:45
Jeg lurte på, når du angir vekt du squatter og løfter ellers er det uten eller med stanga?
Anonym: Med stanga :)

04.08.2017 kl. 10:50
Kan du legge ut noen gode mage øvelser? Spess til sideflesket (lovehandels)
Anonym: Det kan jeg ;)

Stella

05.08.2017 kl. 06:00
Hey for å komme først I køen: vær den første å spør om å få en kasse åpnet.
Stella: Luuurt! ;)

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits