Du vet du er på fitnessdiett når...

  • 03.08.2017 kl. 11:46

//Sponset Innhold//

1. Du nesten bruker mobilen til å tørke med du har vært på do fordi hjernen begynner å bli litt ute av drift pga mindre mat...Og gjør andre sjuke ting som å trykke på bilnøkkelen for å åpne inngangsdøra og står der i et minutt og lurer på hvorfor i helvette du ikke kommer inn.. Dævver!

2. Når havregrøten blir til havresuppe fordi du vanner den ut så sykt for å få mer volum og mer mat.. 

3. Når folk blir slitsomt.. Køer, trege folk i trafikken, generelt folk som hindrer meg i å komme fra a til b. Hehe.. 

4. Du konstant har 3-4 tyggis i munn for å dekke søtsuget..Altså, jeg har vondt i kjeven! Og er SYKT oppblåst til tider for tyggis = ballongmage pga all søtning og rare stoffer som er i den.

5. Når du ikke har spist opp et måltid før du tenker på at du gleder deg til neste.. #FoodIsLyfe

6. Når det lukter Mexico av prompene dine fordi du krydrer maten IHJÆL! Altså.. jeg døøør. Det lukter Taco Bell i leiligheten min typ..

7. Når man vurderer å legge seg tidligere for man gleder seg til frokost. 

8. Når du sitter å driver med selvpining i form av sjuke matvideoer på instagram og skriver liste på alt du skal dytte i trynet når dietten er over..Mmm.. Doughnuuuts, det er første pri!

9. Når kjøleskapet ditt består av typ maks 10 ingredienser og variasjon er å bytte fra søtpotet terninger til søtpotet skiver..

10. Når du alt for ofte ser deg selv i speilet for å se om du oppdager noen nye synlige muskler. Mye endringer skjer på kort tid! Selvopptatt? Neiiiida! Haha... 

11. Når man ofte har en diskusjon oppi huet om hvorfor man gjør dette fordi sjokolade ER faktisk diggere. Eh, fuck off brain! Jeg gjør dette med eller uten deg ;P

Tights HER! // Sneakers HER! // Sportsbh gammel // Caps Urban
//Sponset Innhold//

8 Kommentarer

Nathalie Nervik

03.08.2017 kl. 15:32
Hahahaha alle punktene kjenner jeg meg igjen i 😂
Nathalie Nervik: Hahaha! Herlig!! :D

Victoria L. Hansen

03.08.2017 kl. 18:28
Haha, morsomt innlegg! :D
Victoria L. Hansen: Hihi! ;)

Julie

03.08.2017 kl. 19:54
er på diet selv, på vei til trening så sa hjernen bare : la oss håpe det er dritmye folk så vi kan skippe trening å spise ben&jerry:D " så dro jeg meg på trening da, og begynte neste å gråte midt i ett sett fordi jeg hadde så lite energi :/
Julie: Åh, neii! Stakkars jente! :( Det er så dritt med sånne økter:( men heldigvis er det veldig sjeldent da <3 Håper alt er bra med deg <3

Linn

05.08.2017 kl. 12:51
Haha, kjente meg litt for godt igjen på samtlige punkter 😂
Linn: Hahah! herlig! ;)

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits