hits

Dropbox drama!!

  • 02.08.2017 kl. 13:34

//Sponset Innhold//

Gårsdagen startet drit bra med frisørtime hos fineste Siri hos La Bonita ♥ Jeg er så glad jeg har funnet en frisør som bare vet akkurat hva jeg vil ha. Hun bestile jo hair extensions til meg forrige uke og jeg trengte ikke bestemme farge en gang, Jeg sa bare jeg ville ha mørkt og en farge som kler meg. Og det kunne ikke vært en bedre farge! Jeg er helt i ekstase over å få tilbake "håret mitt". Jeg har jo alltid hatt langt hår typ ned mot rumpa, men jeg måtte klippe meg kort nå sist fordi håret mitt var så slitt etter all retting og at jeg har tatt dårlig vare på det :( 

Men siden jeg var der og klippet meg kort så fikk jeg med en sykt god shampo, balsam/hårkur, leave in kur og varmebeskyttende spray og når jeg kom i går så spurte jeg hvordan håret mitt var nå og det hadde faktisk blitt bedre♥ (Produktene jeg har brukt i dette innlegget) Da ble jeg syk glad for håret mitt er så tykt og frizzete at dere aner ikke. Jeg ser egentlig ut som en hulder på huet og er avhengig av å rette det ut hver dag og det har håret mitt for svi for bokstavelig talt! Haha, gud jeg har dårlig humor at det er skammelig..

Anyway så kom jeg jo til Siri med medbrakt havregrøt og vi skravla og kosa oss. Vips 1 1/2 time senere hadde jeg så mye hår på huet at hjelp. Det var som om jeg fikk tilbake swag´en min om dere skjønner? For når jeg klippet meg "kort" nå i vår så føltes det som jeg mistet litt av personligheten min om det er lov å si? Men i går kom den tilbake og jeg er så sjukt fornøyd! Det som blir kult er at sånn jeg kommer til å se ut på scenen kommer til å være stikk motsatt fra i fjor. 

I fjor var jeg litt sånn søt, blond og uskyldig med lyseblå bikini og i år er det raging bitchface med langt mørkt hår og mørkere bikini. Hihi! Så det blir sykt kontrast og jeg er så sjukt spent på hvordan det går i år og hvordan jeg føler meg på scenen. For det handler om å gå inn i en karrakter og nå som jeg fikk på åhår er jeg meg selv igjen. Det eneste som er drit vanskelig er at nå må jeg øve å flytte på håret i posering og det er ikke bare, bare for håret skal ikke dekke for mye av muskler og rygg blant annet. Det skal klippes litt kortere, men jeg vil ha det sykt langt i noen uker for å bli vandt til det også kan jeg ta en avgjørelse på hvor mye kortere det blir til scenen. Tenker det går rundt 5-10 cm jeg.

Og dere skal vite at håret betalte jeg for selv! Siri sponser meg med farge, klipp og jobben med å ta inn ut/extensions. Og produktene som tar vare på håret snill som hun er♥ Det har hun gjort det siste året og jeg ville ikke gått til noen andre uansett! Jeg har vært fast kunde hos Siri de siste 6 årene ca og hun er min frisørsjelevenn♥ She gets me!! Så tusen takk for at du gjør meg sceneklar i år også Siri♥

Senere på dagen så rullet det bare inn dårlige nyheter som perler på snor for å si det sånn og jeg KLIKKA når jeg var inne på nettbanken og fant ut at dropbox har trukket et stort beløp fra kontoen min! Fy faen i svarte helvette!!!! Om jeg beskjedent kan si det. Jeg skjønte ikke hvorfor i all verden det hadde gått over 10 000,- kr ut av kontoen uten noe annen info på hva det var så jeg ringte til kundesupporten i banken min og de sa at det var dropbox som hadde trukket det og banksupport kunne ikke hjelpe meg. Jeg måtte ringe rådgiveren min dagen etter. Jeg fikk gått meg en kveldstur for å roe sjela litt og det var jo relativt digg, selvom det kokte i sjelen min..

Jeg har lenge brukt dropbox for å flytte filer fra mac til tlf osv, men jeg har alltid hatt gratis versjonen. Men for en mnd tilbake så bestilte jeg en prøveperiode på 30 dager med business versjonen for å få større lagringsplass. Og da måtte jeg føre inn bankkort infoen min og alt mulig rart så jeg gjorde jo det, for jeg skulle jo kun ha 30 dager gratis for å teste om jeg hadde behov for det først. Og tror dere ikke de har trukket over 1100 euro fra kontoen min da?? DET ER JO HELT SJUKT!! Og det værste er jo at det er umulig å få tak i dem. Det er ikke som om jeg bare kan ringe de å spørre. Jeg har sendt mail på 3 forskjellige adresser til dropbox, snakket med rådgiveren min i banken tidligere i dag i håp om å få stoppet den transaksjonen, men det er ikke mulig så jeg har nå sperret kortet mitt og fikk tilsendt et skjema som jeg må fylle ut slik at de kan ta kontakt med dropbox videre.

En liten collage fra en dag som gikk fra å være superbra til å bli SHIT!

HELDIGVIS!! Så fikk jeg akkurat mail fra dropbox om at jeg må bekrefte at jeg vil avbryte dette kjøpet og få pengene tilbakebetalt! PHEW! For det hadde vært helt sinnsykt om det bare ikke gikk eller var noe skikkelig svindel! Så nå ble jeg seriøst 10 kg lettere og en byrde bare forsvant fra skuldren mine når jeg så den mailen! Så det var hvertfall rask og god service både fra banken min og dropbox. Jeg aner ikke hvilken feil som hadde skjedd, men det viktigste er at det løste seg! Jeg har vært drit fornøyd med dropbox hele veien så når jeg så det der ble jeg livredd for at jeg hadde blitt svindlet herfra til helvette. Men det gikk fint!

X: Har dere opplevd noe liknende og hva synes dere om håret? :D

//Sponset Innhold//

9 Kommentarer

02.08.2017 kl. 16:29
Kan være lurt å bruke kredittkort på nettsider som du ikke har tidligere erfaring med, da de som oftest kan gjøre mer enn banken. Bra det ordnet seg! :-)
Anonym: Uten tvil. Takk for tips! Jeg bare har en sånn kredittkort vegring. Bruker det aldri! Sett for mye på luksusfellen ;) Haha!

Mimi

02.08.2017 kl. 18:02
Helt føkka når sånt skjer, men bra det løste seg... Anysveis, du ser smashing ut! :)
Mimi: Ja, phew! Tusen tusen takk!! :D

Emma Josefine

02.08.2017 kl. 23:03
Nydelig hår, men du er sååå mye finere med lyst!<3
Emma Josefine: Aww! Takk og takk ;) Hihi.. Det blir nok lyst igjen skal du ser ;)

Lene

03.08.2017 kl. 10:59
Står alltid i liten skrift atte det er automatisk fornyelse om man ikke avbryter det før den perioden er over liksom. Lønner seg å lese alt.

Fint hår! Håper hun klipper til håret ditt bedre da. Sånn siden det liksom synes veldig godt at du har satt på da.
Lene: Ja, men jeg trodde jeg ville få en varsling på at det skjedde evt. Pluss at over 10000 kr er jo greit mye når det stod 10 euro i mnd. Selv om de hadde trukket meg for et år så ville det vært en brøkdel av prisen :O

Jeg er fornøyd med overgangene, men det skal klippes mer inn i en frisyre :) Jeg vil bare ha det megalangt nå så jeg kan se hvor "lite" jeg må klippe for jeg vil jo ha det så langt som mulig, men er avhengig av å øve litt posering osv før jeg bestemmer meg helt :D

Line

04.12.2017 kl. 12:14
Hei Christine!

Godt å høre dette med dropbox løste seg da! Det samme har nettopp skjedd meg, hvilken Mail kontaktet du dem på og fikk svar fra? Det er jo helt krise at de har tilgang til å trekke så mye :-0

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no