Gave til dere! <3

  • 30.07.2017 kl. 12:18

//Sponset Innhold//

God Søndag fingjengen min♥ I dag har jeg en gave til dere alle sammen♥ For jeg er så uendelig glad i dere alle så jeg spurte x-life om jeg kunne få lov til å gi dere en gave og så snille som de er så sa de selvsagt JA! Jeg vil bare takke for all den støtten jeg har fått av dere hele veien mot fitnessdrømmmen min og spesielt de siste ukene hvor dere har vært en stor motivasjonsfaktor for meg og dere gir meg så mye at dere virkelig ikke aner det en gang! Jeg er så takknemlig for hver og en av dere som klikker dere inn hos meg, liker og kommenterer både her og på instagram. Og til dere som følger meg på snap og holder ut med noe av det idiotiske sprellet og dårlige humoren min der♥ Tusen takk for at dere lar meg være meg og tar meg for den jeg er♥ I love you guys!!

→  Ut dagen i dag får dere -25% hos www.x-life.no på ALLE ordinære varer (ALT utenom 2XU) ved bruk av rabattkoden: CHRISTINELOVE  ←

Jeg tenkte å vise dere mine favoritter som jeg bestilte fra x-life I går kveld♥ Det er kanskje ikke så fargerikt at det gjør noe, men GUD så happy jeg er med denne bestillingen. Can´t freakin wait til jeg får det! Jeg er jo så sykt basic og jeg liker å holde meg til sort, hvitt og grått også får jeg litt sånne innfall hvor jeg bruker nude, gammelrosa, militærgrønt og noen få ganger blått. Men sjekk dette da babes♥ DØR!!!


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! // 5. HER! // 6. HER! // 7. HER! // 8. HER! 

Tights nr 1 er min ABSOLUTTE favoritt! Det var til og med ei frøken som følger meg og som jeg har coachet som kom bort til meg på toget til Kristiansand når jeg skulle til palmesus og takket meg blant annet for at jeg hadde anbefalt den, for hun har aldri hatt en så god tights♥ Så hvis det er 1 tights du skal unne deg så er det absolutt den. Jeg har den i 3 farger fra før! Den lysegrå er den jeg har på bildene nå. Tightsen har en sykt god stretch, er passe høy i livet uten at den strammer i livet og er IKKE gjennomsiktig. Det er vel egentlig den tightsen jeg har brukt mest av alle jeg har. Så med hånda på hjertet går jeg god for den♥ Jeg har størrelse small.

De andre plaggene er bare INSANE freshe og sklir rett inn i min treningsgarderobe. Jeg klarte faktisk ikke bestemme meg for svart eller hvit i adidas jakke så jeg tok begge. De er jo så basic og kan enkelt kastes over hvilken som helst treningsantrekk jeg har. Den ene sportsbh´en og begge tightsene er sømløse og jeg tror jeg må være verdens største sømløs fan? Hvem er ikke det da? Hvis du ikke har prøvd sømløst treningstøy før så har du gått glipp av noe for det er som å ha på seg en sky. Hihi.. 

Jeg bestilte også dressingene som jeg ikke klarer å leve uten:


Du finner alle slender chef sausene og dressingene HER! 

Spicy garlic og thousand island spiste jeg opp på 1 uke så derfor har jeg bestilt 2 av hver av disse. Jeg bruker spicy garlic til alt av kjøtt, thousand island på salatene mine og sweet chili tenkte jeg å bruke til wokgrønnsakene jeg kjøpte i Sverige i helgen sammen med scampi♥ Disse dressingene er så og si helt kalorifrie og en hel flaske har ca 25 kalorier, så disse dynker jeg maten min med og det med god samvittighet. Det får da være måte på hvor kjip en fitness diett skal være! Hihi..

I dag skal jeg jobbe da jeg har en del å gjøre, øve posering sammen med Fredrikke og Lena i Teamet og innimellom det skal det lades opp til ny uke og en tung fullkroppsøkt i morgen. Det er 5 uker til årets første fitness konkurranse i Sandefjord og jeg må bare gi ALT jeg har nå den siste tiden for å komme i den formen jeg vil virkelig og KNUSE fjorårets form. Med pågangsmot, blod svette og sikkert noen tårer så SKAL jeg klare det!♥ Igjen.. TUSEN TUSEN takk for all støtten dere gir meg! You rock my world babes og dere er helt RÅ♥ Stort smask på dere alle!

Instagram HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Sportsbh HER! // Tights HER! // Sneakers HER! 


//Sponset Innhold//

14 Kommentarer

30.07.2017 kl. 12:38
Så snill du er Christine <3 Jeg beundrer virkelig det du gjør, og det du står for! Det viser at man kan hvis man vil og virkelig går inn for å lykkes. Og du skal vite at du er en ufattelig stor inspirasjonskilde for veldig mange <3
Anonym: Åååh, tusen tusen takk! Det betyr så utrolig masse for meg å høre <3 Du aner virkelig ikke! Takk for en kommentar som gir meg tonn med motivasjon videre <3

Julie

30.07.2017 kl. 13:28
Gjelder det på kosttilskuddeller bare klær? Tusen takk uansett 😘
Julie: Absolutt ALT utenom 2XU :D

Lindarihel

30.07.2017 kl. 14:25
Tusen takk! <3 Jeg har gått å siklet på det Sudio Regent headsettet så nå er det bestilt!

Stå på videre! Det er så rått å se kroppen din forandre seg så mye over så kort tid! Beastmode er tydeligvis ON! Virkelig en inspirasjon!
Lindarihel: Åååh! du kommer til å ELSKE sudio! Helt avhengig når jeg trener alene også er det drit bra batteri på det. Varer så lenge :)

Åååh! så søt du er! <3 Tusen tusen takk :D

30.07.2017 kl. 20:36
Hei! Lurte på hvor du var og harryhandlet? Og hvilken butikk du fant alle treningsklærene?
Anonym: På sportshoppen <3 Og armyjakka og den rosa genseren er fra h&m ;)

Kristine

30.07.2017 kl. 22:29
Vet du hva? Jeg gleder meg så over å følge deg om dagen!!! :D Jeg syns det er veldig spennende å være med på reisen og den kroppen din er helt rå! Må se på hver ene story du legger ut på snap;) også digger jeg at du har så klare meninger om ting!

Mye motivasjon hentes fra deg, både fra bloggen og instagram. Bruker flere av programmene du har lagt ut for bein og rumpe i et håp om å kanskje få litt samme form som deg off-season;) #InspoDelux! Også har du jo veldig fint navn da;p <3

Ha en fin kveld<3
Kristine: Åh, herregud så koslig <3 Ble sykt rørt når jeg leste den kommentaren her ass! <3 Det betyr så latterlig mye du forstår ikke. For man begynner jo noen ganger å tvile på seg selv når man spammer ned alt av sosiale medier :O

Tusen takk for at du heier og kommenterer <3 Og megagøy at du bruker øvelsene jeg legger ut også! :D Yey!! Seff får du til det ;) Work it girl!

Ha en super uke! ;)

M

31.07.2017 kl. 06:47
Knallfine treningsklær du har plukka ut! :) Synes det er utrolig fint med grå treningstightser - men svetter som bare det selv under styrkeøktene.. Hater å få våte svetteflekker så det ser ut som man har pissa på seg!! Får ikke du det i de tightsene?! Eller er det bare jeg som svetter så mye?? *angst!!* :P
M: Den er anderledes i stoffet så den blir ikke som en bomullstights :) Og om det ser ut som jeg har pissa på meg så gir jeg faen. Haha! Trener hardt jo! Men jeg svetter nesten bare ansiktet og litt på ryggen. Så sjeldent jeg blir svett på beina egentlig :)

Stine

03.08.2017 kl. 19:07
Heihei 😊

Lurte på hvilket program du bruker for å lage den collagen med klærne?

Ville også si hvor mye du inspirer meg om dagen! Jeg har endelig fått motivasjonen opp og det takket være blogg og snap. Syns det er synd du flyttet fra Rena, hadde vært kjekt å blitt kjent.

Du virker som ei kanon kjekk jente 😊
Stine: Jeg bruker photoscape :)

Åh, tusen tusen takk! :D <3 Det betyr så mye å høre og det er jo derfor jeg har denne bloggen! Så stas å få slike tilbakemeldinger da <3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits