Ukens NO FILTER - Prøver du å bli gravid?

  • 28.07.2017 kl. 10:55

Fy faen jeg blir så forbanna! Jeg får virkelig ikke beskrevet hvor irritert jeg blir av det her, det bobler i blodet. Jeg sitter å koser meg med youtube og prøver å finne litt inspo til hva jeg kan gjøre ut av min egen youtube kanal nå som jeg skal starte opp den og hver jævla reklame mellom filmer eller hvis jeg klikker meg inn på en ny video er "Prøver du å bli gravid?" FAEN! NEI, det gjør jeg absolutt ikke, jeg ingen planer om å bli gravid i nærmeste fremtid.. Hell.. Jeg ikke planer om å bli gravid noen gang. Sånn føler jeg det faktisk akkurat her jeg er i livet nå og da er det så sykt irriterende at youtube skal dytte trynet mitt fullt av babyer, bleier, barnelatter og eggløsningstester. Haha, høres jeg ikke ond ut! Jeg lover, jeg er ikke ond ;)

Ikke bare det. Neida, både "Prøver du å bli gravid?" Og "Vil du finne ut om du er gravid tidlig? Bla bla bla gir deg resultat kun 4 uker etter du har hatt deg" Okei, den siste der sier dem jo selvfølgelig ikke, men gud bedre jeg er så lei for det er nesten HVER eneste reklame. Det og en rettskrivningsapp innimellom. Så tydeligvis tror det store internettet at jeg er en analfabet som vil ha barn. Ja, jeg har noen skrivefeil her og der ass, men jeg skal ikke ha barn. Ikke akkurat nå hvertfall, kanskje senere om det føles riktig da, men akkurat nå vet jeg faktisk ikke om jeg er av den typen som blir mamma, det føles ikke sånn og det må være lov.

Bare fordi jeg snart nærmer meg 30 (Ja, jeg innrømmer det i´m getting old AF) så har det blitt laget en profil på meg og mine "behov" i den store cloud´en der ute som tydeligvis synes det er drit smart for meg å få barn snart. "Hurry up, du begynner å gå ut på dato sier dem" Driver å presser på meg baby merch til den store gullmedaljen. Jesus christ da, jeg er aldri inne på noe som har med barn og gjøre, det er bare treningsrelatert det jeg surfer på i 80% av gangene. Kan de ikke plukke opp det da? Reklamer for treningsklær eller treningsapper så er jeg solgt med en gang. Da kunne de jo tjent penger på meg!

Hundebaby = YAY, menneskebaby = NAY. For jeg er jo super omsorgsfull og elsker å ta vare på de rundt meg, men nå er jeg i en fase i livet hvor det er uaktuelt med barn jeg er for opptatt med å drive med det jeg elsker og jeg følger drømmen min og der passer desverre et barn ikke inn i min hverdag. Hvis man sier det høyt er man jo gærn! Og super egoistisk. For alle jenter vil vel gifte seg, få et stort hus, en SUV og 3 barn? Jeg kan gjerne ta huset og suv´en, men det andre har jeg ikke noe stort behov for faktisk. 

Og hvis jeg en gang føler at jeg er klar for å få barn og vil bli gravid, for man vet jo aldri. Så skal jeg hvertfall lover dere at jeg IKKE skal bruke det merket som presser babyreklamene sin opp i trynet mitt på youtube annenhver video. HELL NO! Det blir å demonstrativt lete etter noe annet om så jeg må reise halve jordkloden rundt for å få tak i et annet merke. Så sta og jævli er jeg faktisk. Hehe.. Og det er sikkert noen mødre som tenker at jeg er en drittkjærring nå, men det er ikke deres barn jeg ikke liker. Jeg liker ikke babyreklamene som presses på MEG.. La meg være i fred og slutt å gnål om at jeg bør bli gravid!

X: Har dere noen reklamer på tv/nett som gjøre dere GALE?! ⊗

32 Kommentarer

Heidi Tindvik

28.07.2017 kl. 11:20
Takk! Irriterer meg så grenseløst over samme reklamer. Får dem opp hver eneste gang jeg skal se på noe på youtube. Fy faen, fy fy faen ;)
Heidi Tindvik: Klikker i vinkel! Bah!!! Godt jeg ikke er aleine her ass! Hehe..

Mimi

28.07.2017 kl. 11:23
Ja faktisk; de reklamene du nevner her oppe! Det er jækla irriterende å få de slengt i trynet støtt og stadig... Og når det kommer til det der så bestemmer man 100% sjæl, enten det ikke passer akkurat nå, eller aldri! Det er opp til hver enkelt. Men så tenker jeg også; er det så jækla kult for de som faktisk ikke kan få barn å få de der slengt i trynet??

Nei flate heller. Også går det jo heller ikke an å hoppe over det aller fleste av de der reklamene lenger heller, kjøss mæ😂

Så jeg er faktisk enig med deg Christine! Selvom jeg har mini, så er de reklamene der teite, for jeg prøver ikke, og har heller ikke planer om noen fler riktig enda.. Så for å gi et svar til reklamene: NEI!! 🤦🏼‍♀️

*som vanlig så roter jeg med skrivinga, men jeg tror du skjønner meg*
Mimi: Ja, syyykt irriterende! Dør av det. Også kommer de om igjen og om igjen. Det er ikke som at jeg har noe mer lyst til å bli gravid nå enn for 10 minutter siden liksom. Klikker!

Malin

28.07.2017 kl. 11:50
Får alltid de reklamene jeg å!!så plagsomt
Malin: Right!! Dævver så sykt!

Anette

28.07.2017 kl. 12:02
I hear you! 32 år og null kløe i eggstokkene her heller. Hundebaby is tha thing😍
Anette: Preaaach! ;) :D

anna

28.07.2017 kl. 12:56
Heisann. Selv har jeg aldri fått denne typen reklame og dette er hvorfor. Reklamene som du blir vist på youtube er ikke 100% tilfeldig, i mitt tilfelle fikk jeg en del reklame av spill relaterte temaer, mat og vanelig ting som biler. grunnen til dette er fordi jeg VELDIG sjeldens ser på noen videoer som har med hunder/valper/kattunger, morsomme babier, og generelt ting som på EN eller annen måte kan relateres mot barn / graviditet. og det er derfor dere får denne typen reklame. Vis dette er ett så sykt stort problem anbefaler jeg dere bare å installere en "ADblocker" bare google ADBLOCKER og velg en av de linkene med stjerne på i google. og klikk instaler. så slipper dere 100% reklame på de fleste sider (bare VG som har reklame med AD blocker på)
anna: Hmm! Det skal jeg absolutt sjekke ut! For det er helt vanvittig irriterende! Gud bedre!

Takk for tips ;)

Ingvill

28.07.2017 kl. 13:43
Får også de reklamene, og det er nok fordi jeg er en 29-år gammel kvinne og skal etter samfunnets forventninger være i alderen til å få barn. Jeg har heller ikke lyst på barn, og en av grunnene til dette er at jeg vokste opp med to foreldre som var veldig opptatte av karriere og sine egne hobbyer og sosiale liv, og som da egentlig ikke burde ha hatt barn fordi de hadde altfor lite tid og interesse for oss. Jeg synes det er mange egoister der ute som får barn de egentlig ikke orker å ha som førsteprioritet. Det er mye smartere og mer omtenksomt å velge å ikke få barn, når man vet at man vil prioritere noe annet i hverdagen sin.
Ingvill: Du er ikke alene! Og jeg er helt enig med alt du sier. Det å faktisk ha tid og lyst på barn. For det er ikke bare å bli forelder fordi det er normalt og alle skal liksom bli det. Man skal jo være en god en, som tar vare på og gir den oppmerksomheten barnet fortjener!

Kaffedilla

28.07.2017 kl. 18:01
Hahaha, åå huff.. Da får man hvertfall IKKE lyst på barn, når det blir et j***a mas. Kanskje disse reklamene blir forbudt på sikt, fordi de virker preventive på sånne som oss ;) Jeg er 31 (32 i morgen riktignok) og har det fortsatt ikke travelt med barn selv om jeg har villa og volvo, heller en vovvov da ja. Og en katt. :)
Kaffedilla: Ja, fy! Det er helt motsatt effekt ja, uten tvil! Ja, takk til bil og hus, men ungen.. Eh, nei! ;D Hehe..

Stine

28.07.2017 kl. 18:18
Jeg er mamma og hater selv de reklamene!! Ungen er 1 år og har absolutt ikke planer om fler anytime soon!! De reklamene kommer hele tiden, jævlig irriterende 😩
Stine: Åh, så godt å høre at ikke bare barnløse irriteres av de reklamene! :D Da føler jeg meg ikke så ond. Haha!

28.07.2017 kl. 18:20
Altså...... alle får jo den reklamen da, og er det ikke reklame om graviditetstest så er det noe annet. er jo egentlig bare å gi blaffen. no big deal liksom
Anonym: Sant nok, men jeg blir fortsatt sykt irritert! Haha..

Fezo

28.07.2017 kl. 19:25
Eneste som er plagsomt med den reklamen må være at de har dubbet den, og stemmen til hun kvinnen er jææææævlig plagsomt!
Fezo: OH NO! Det har jeg ikke lagt merke til fordi jeg bare lukker opp en annen fane! :O Så laaame!

Julie

28.07.2017 kl. 22:25
vet ikke om du har sett de på tvn, men den der coffee slender, spesielt hvor en kvinne påstår at hun ble slankere av å drikke den hver dag" -_-
Julie: OMG!! JO, jeg døøøør! Sykt latterlig!

Serine

28.07.2017 kl. 23:28
Er helt sykt, den reklamen er OVERALT! Jeg ble mamma for 6 mnd siden og blir faktisk irritert over den jeg også!
Serine: Godt mødre blir irriterte å! ;P Hihi..

Marianne R. ✿

29.07.2017 kl. 00:12
Jeg unngår å se videoer som er reklame på, men ikke alltid like lett på youtube. :\ Ser treningsvideoer på youtube og lukker øya til reklame. Hater reklame noe sykt så jeg blokkerer det. Forferdelig kvinende lyd er det på dem og.

Ang. barn så er det jo generelt et stort press utenfra for folk som "begynner å nærme seg alderen" om å få barn. Har venninner som er møkk irriterte på omgangskrets som maser og kjaser. Det er helt OK å ikke ville ha barn, velge det bort, eller vente til man blir klar - om man i det hele tatt får lyst! Det er helt naturlig, ikke egoistisk i det hele tatt. :* Hilsen en mamma som tar *alle som ikke ønsker barn, men kanskje senere, kanskje aldri* - i forsvar. :* :D
Marianne R.: Youtube har alt for mye og alt for ofte og når man ikke kan hoppe over de lenger heller da blir jeg rasende! Nå tvinges man til å se de. Skammelig ass!

Herlig at du forsvarer de som er som meg selvom du har barn <3 Hihi!

Linda

29.07.2017 kl. 00:49
Jeg HATER Vitapro reklamene. Kan nesten ikke se på TV2 lenger... bah
Linda: OMG JA!!!!! For noe bullshit!

M

29.07.2017 kl. 09:52
Hjertens enig med deg! <3 Er selv 33, og har null ønske om barn - og ville mye heller sett reklame for treningsklær istedet! :p Leste en bok der de beskrev hvordan reklamebransjen snapper opp slike personlige fakta selv når man handler på dagligvaren og bruker kortbetaling. Seriøst: Kjøper jeg koffeinfri te, er det ikke fordi jeg planlegger å dyrke mini-me's - men fordi jeg vil ha noe varmt og koffeinfritt å drikke på kveldene! *sigh!*
M: Halleluja! ENIG! <3 Det er helt sykt hvordan det har blitt! :O Skremmende ass.. Hvor skal det ende?

Ingrid

30.07.2017 kl. 13:06
Jeg får også de reklamene hele tiden. Jeg ønsker faen ikke ta noe eggløsningstest. Går på prevansjon som gjør at jeg ikke har eggløsning. Er så drit lei av babyer, føler alle venninnene mine får baby for tiden. Jeg er singel og skal absolutt ikke ha barn med det første. Heller ikke valp eller lignende. Jeg har mer enn nok med meg selv atm.
Ingrid: PREAAACH! ;) Enig og enig!

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits