Fy faen! #Stolt!

  • 23.07.2017 kl. 09:40

I dag våknet jeg med et stort smil om munnen for i går klarte jeg å IKKE spise noe av det godteriet Kim kjøpte! DET er insane..For jeg er sånn som ALLTID må "smake" noen biter. Jeg klarer bare ikke ligge unna. Og det gjelder alle måltidene hans også. Jeg MÅ ha bare 1 bit uansett hva han spiser bare fordi det ser så godt ut. For det er jo sånn at andres mat ser mye bedre ut en sin egen right. Sånn er det på restaurant også. Jeg er jo tidenes vinglepetter og jeg sitter å gnur med menyen til folk får hetta. Så panikkbestiller jeg noe supersafe, men sikler på alle sin mat når vi får den. Slår aldri feil! 

Men i går så klarte jeg faktisk å ikke ta en jævla bit. Selvom jeg tenkte sikkert 100 ganger i løpet av kvelden "1 bit gjør jo faktisk ingenting, du ligger jo i kaloriunderskudd. Du har vært flink og gått turer denne uken også. OG mistet cm på siste måling, du har råd til eeeeen bit" hjernen min prøvde å fuck me over SÅ mange ganger, dere aner virkelig ikke. Og det var noen av mine favoritter i smågodtposen! Marsipanhvaler. OMG Har du smakt de? DON´T! Da blir du hekta. Hehe..Og de mini brownies´ene var så syyykt ferske da. Jeg måtte jo klemme litt og lukte på de som det gale diettfreakshowet jeg er. Og jeg kunne LETT spist hele boksen om jeg ikke var på diett. I tillegg til alt det andre. Dere vet jo at jeg er bunnløs!

Så jeg er sinnsykt stolt av meg selv! For nei, 1 bit hadde ikke drept meg.. Ikke to eller 10 heller. Men det handler om prinsipp og at jeg nå går på den litt strengere dietten jeg har fått av coach Line. Og hva hadde egentlig 1 eller 2 biter gitt meg? INGENTING! Gleden hadde vært over på 1 minutt også hadde jeg sittet resten av kvelden sur fordi jeg ville ha mer. Så jeg er super happy for at jeg kunne stå opp i dag med god samvittighet og fortsatt være ON TRACK! Milepæl for det godistrynet her..

Det var litt tortur, men jeg avledet meg selv litt ved å rydde og vaske kjøkkenet, jeg gikk gjennom kjøleskapet og skjærte opp grønnsaker og la i 100 grams poser i fryseren så jeg slapp å kaste det også tok jeg meg en dusj. Haha.. Så når jeg kom ut da så var det tid for det siste måltidet mitt og det er jo proteinisen jeg snappet i går kveld så da var alt godt. Hihi.. Jeg fikk mange spørsmål på IG om hva den isen er laget av og det kommer på bloggen i løpet av nærmeste fremtid! Det har blitt en ny favoritt og jeg er avhengig av det allerede og bare den alene skal få meg gjennom denne dietten fordi den dekker søtsuget mitt.

Nå skal jeg kose meg med en annen favoritt som jeg har blitt sykt glad i til min store overraskelse. Haha.. Havregrøt laget på vann, salt og vanilje stevia søtning med kalorifri karamel sirup på toppen! M-m! Den sirupen gjør ALT! Jeg bruker walden farms som jeg har kjøpt i Sverige fordi jeg hadde en uåpnet i skapet som jeg fant når vi flytta, men jeg synes faktisk karamel sirupen fra slender chef smaker bedre♥ Dere har sikkert sett på snap at jeg bruker slender chef til middag også og de er SINNSYKT gode å ha på diett! Og ellers egentlig...

Dere finner alle slender chef sauser og siruper HER! Og mine favoritter er: Spicy garlic (det var den jeg spiste opp på 3 dager), barbeque, thousand island, sweet chili, sjokolade sirup og karamel sirup. Jeg er sykt keen på å smake kanel sirupen og en jordbær eller tranebær sirup så hvis noen har smakt de så skrik ut om de anbefales♥ Neste innkjøp blir også stevia søtning med karamellsmak. M-m! Jeg bruker sjokoladestevia dråper i kaffe´n min og det er superdigg sammen med melk! Stevia søtning i forskjellige smaker finner du HER! 

I dag skal jeg og Kim besøke mamma og dem en tur og hilse på Lillebror, som er en liten bordercollie valp som heter Kompis, jeg er jo greit valpesjuk selv så jeg må bare dekke det syke behovet jeg har for babyhund♥ Ha en super Søndag alle sammen♥

SNAPCHAT: CHRISUNIVERS
INSTAGRAM: HER!11 Kommentarer

elisebr

23.07.2017 kl. 11:00
Så godt det så ut! :)

Benedicte

23.07.2017 kl. 20:05
Tranebærsirupen er veldig god!! Meeen jordbæren, den var ushhh.
Benedicte: ooooh! Takk for tips! Da holder jeg meg unna jordbær ja! ;P

Mona Isabella Hendry

24.07.2017 kl. 19:24
Du er god for jeg hadde ALDRI klart å holdt meg vekke fra alt det!
Mona Isabella Hendry: <3 Det var ikke lett! :O

Lisa

24.07.2017 kl. 20:46
Jeg kunne serr skrevet dette innlegget... stjelt det fra dagboka mi eller? xD hahahha, digger deg, og jeg er virkelig imponert over at du klarte å holde deg unna!! Det ga meg skikkelig motivasjonsboost til å være flink og holde meg unna godis før helga <3

Jeg har den kanelsirupen. Synes den er aalt for sterk alene, men god som tilsetning i hjemmelaget granola, inni havregrauten (ikke som topping...) <3
Lisa: Hahaha! heeerlig! Du er skjønn! <3 Tusen tusen takk! Og koslig at jeg kan bidra med litt motivasjon. Hold ut! You can do it ;)

Jeg synes karamellen er litt sterke å, men som havregrøt topping funker den, så jeg må teste den kanelen også. Hvertfall når du går god for at den funker inni havregrøten! <3 Hihi! Takk for tips!

ICT

24.07.2017 kl. 21:18
Flink :-D Litt skader ikke, men det er snakk om prinsipp ja, og for min del: lære meg viljestyrke, haha! Jeg har ikke spist sukker eller hvetemel siden 1. juli, og jeg har drukket en boks pepsimax to ganger siden 1. juli (vanligvis ville jeg drukket minst 0,5 hver dag). Og jeg har ikke drukket alkohol siden 8. juli. Jeg er jævlig stolt og fornøyd :-D Kusina mi er på besøk, og jeg satte fram en skål sjokolade bare fordi vi hadde det i skuffen, sånn at hun ikke skal bli helt sjokkert over sunnhetsgalskapen min, og jeg har faktisk ikke lyst på en eneste bit!
ICT: Det å lære seg viljestyrke er en kunst så da har du vært kjempeflink! :D Jeg lever for å kose meg med godis på Lørdagene og jeg gleder meg så mye til å kunne kose meg med det igjen! Bare 3 mnd til Lørdagsgodt! <3 Hihi..

Sandra Marie

25.07.2017 kl. 04:20
flink du er! Jeg er SYKT stolt av det motsatte ahhah vi er alle forskjellige:)
Sandra Marie: Hihi.. Vi utfyller hverandre ;) :D

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits