6 TING SOM GJØR MEG UBESKRIVELIG GLAD

  • 22.07.2017 kl. 11:26

//Sponset Innhold//

6. TING SOM GJØR MEG UBESKRIVELIG GLAD: 

 

1. SKOHORN!! Jeg elsker skohornet mitt. Jesus christ det er en drøm å ta av og på seg sko og jeg slipper å knyte lisser EVER! "Funfact": Hvis jeg drar på besøk til noen som ikke har skohorn blir jeg litt furt når jeg skal ta på skoene mine. Haha! Så stefaren min kjøpte et skohorn etter x antall ganger med syting fra meg på hvorfor de ikke hadde det.

2. Når jeg skal veie noe og treffer spot on med en "sleiv" eller skje. Man blir rimelig god på øyemål når man driver med fitness, men ingenting slår det å treffe 100% på det du skal veie bare ved å helle i en liten skvulp liksom. Da står jeg som en stolt unge og roper bort til de rundt meg om det er noen der da. "Se her a!! Hæ, hæ? Rimelig bra sant?" #Miljøskada

3. Ny personlig rekord (PR) i knebøy eller annen øvelse. Ingenting slår den følelsen jeg får når jeg blir sterkere eller mestrer på trening! Det er helt magisk og da blir stemningen rundt meg elektrisk føler jeg og jeg får lyst til å gå rundt å high five´e fremmede rundt meg. Så om jeg har en PR eller latterlig god treningsøkt når jeg er alene så bobler det nesten over for meg innvendig for jeg har ingen å utagere med. Haha.. Happy much?

4. Når folk gir av seg selv og er åpne. Jeg liker å skravle og er alltid blid når jeg er rundt folk. (kanskje ikke alltid i matbutikken nå på diett da, beware. Haha) men det at folk gidder å snakke med meg, bli kjent med meg og har god energi å gi i en samtale eller i et rom får meg superglad. 

5. Å se et gammelt ektepar♥ Det får meg til å tenke at kjærlighet fortsatt finnes i den syke verden vi lever i nå. Da glemmer jeg også den drøye tinder generasjonen i 1 minutt og tenker at det faktisk går an for 2 personer og holde sammen. Tenk hvor mye de har delt sammen og at de faktisk har hverandre den dag i dag! #Goals ♥

6. Baby animaaaals! Altså.. Hvem elsker ikke baby dyr da? Jeg er mer glad i dyr enn mennesker faktisk. Haha!♥

X: Hva gjør dere glade?

Tights HER! // Sneakers HER! // Sportsbh H&M

//Sponset Innhold//

 

6 Kommentarer

Fredrikke

22.07.2017 kl. 17:12
Digger deg!!! Favorittmennesket mitt du <3 PS! Jeg har det kuleste skohornet ever. Du kommer til å elske det ;-)
Fredrikke: Aawww!! Du da babe! <3 Love you long time! :D Det skohornet ditt var skohorn porn!!

22.07.2017 kl. 23:24
Kunne du noen gang tenkt deg å bli veganer? Siden du skriver at du er mer glad i dyr enn mennesker ❤️
Anonym: Åååh, jeg skulle ønske jeg hadde klart det, men.. Det er fælt å si det. Jeg elsker kjøtt :O Jeg er virkelig en meatlover uten like. Og jeg er også litt sånn "det jeg ikke ser, det finnes ikke" Ikke den beste egenskapen kanskje. Jeg ser aldri på sånne fæle videoer av kjøttindustri osv for jeg går rundt og har det kjipt i flere uker etterpå, men samtidig klarer jeg ikke å slutte å spise kjøtt. Høres veldig rart ut, men det er kanskje slik for de fleste?

Maria

24.07.2017 kl. 14:30
Det å elske dyr har ingenting med hva man spiser å gjøre. Synes du gjør det bra jeg Christine! Selv er jeg ikke glad i verken okse eller grisekjøtt - liker vilt og kylling, men både elsker og trenger de proteinene for mye til å bli vegetarianer. Og veganer går hvertfall ikke, sushi og egg 4 life!'
Maria: Godt poeng! :) Tusen tusen takk <3 Ja, det er viktig næring man skal ha i seg!

Åh, guuuud som jeg gleder meg til sushi når jeg er ferdig på diett! :D

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits