Monday I'm coming for you!

  • 17.07.2017 kl. 12:23

YES! Ny uke, nye muligheter og barcelona tur er bestilt! Uansett hvor klisje det høres ut så er det jo sant og når man jobber seg mot en sceneform så er det uke for uke som gjelder! Jeg er drit spent på hvordan morgendagens målinger går og jeg håper og tror det har skjedd mye siden forrige uke! Jeg har fått nytt treningsprogram av Coach Line og la meg bare si det sånn.. I LOVE IT!

Nå er det tilbake til 5 dager med styrketrening i uken og jeg starter uken min med 1 fullkroppsøkt som baserer seg på styrke og 1 hviledag dagen etter før det er 4 økter med volum trening. 2 x overkropp og 2 x underkropp :D ELSK! Dette er en ny vri og det blir sykt spennende. Motivasjonen er på topp!  

I går var det poseringstrening som stod på menyen og det skal gjøre hver søndag og litt innimellom frem mot konkurranse. Jeg føler at fysikken har forandret seg stor siden i fjor! Jeg har fått tilbakemelding fra Coach Line at jeg har bygd godt med skuldre, bein og rumpe siden i fjor så jeg føler meg mye tryggere på det jeg driver med denne sesongen. Magefølelsen er god og det gir en indre ro så nå håper jeg kroppen samarbeider med meg hver uke frem mot første konkurranse i starten av September.


Det er nye frontposeringer i år, derfor står jeg ikke likt på bildene. Og jeg ELSKER den nye frontposeringen! 

Etter poseringstrening kom Fredrikke og det var så koslig å bare senke skuldrene, skravle og le. Hun er jo så søt og tok med tidenes innflyttningsgave til meg. Et brett med nocco, masse "kalorifrie" dressinger og den FINESTE sportsbh´en i verden som jeg også har i rød. Du finner den HER! Det var den jeg siklet på og snappet dere her om dagen. Den dama der ass. Og ikke bare det. Jeg fikk et helt fantastisk kort med nydelige ord som betyr veldig masse for meg, jeg ble så rørt♥ Vi gikk også en times tur i sola før jeg måtte jobbe litt på kvelden.I dag har jeg bestilt reise til Barcelona og det blir HELT nydelig! Målet er jo å stille i Arnold Classic som er en fitnesskonkurranse der nede 22-24 September, men for å kvalifisere meg til det så må jeg komme i finalen i NM 15-17 September. Så jeg vet faktisk ikke om jeg får stille der før NM er over. Jeg kom jo til finalen i fjor så jeg håper jo og krysser fingrene for at jeg kommer til finalen i år med litt bedre fysikk, tryggere scene fremføring og totalpakke. Man vet aldri så jeg tar ingenting for gitt da det er sykt mange gode bikinifitness jenter der ute og det er knallhard konkurranse!

Men om jeg ikke kvalifiserer meg så blir det hvertfall 1 uke ferie i en stor villa med mange fra Kaliber Fitness Team. Det blir en opplevelse for livet og jeg gleder meg ufattelig. Og hvor digg er det ikke å dra til Barcelona rett etter NM med mange mnd på diett da? Jeg skal runne alle digge restauranter og doughnutsjapper som finnes der nede da ;) Hehe.. Om jeg skal stille så er jeg på diett halve ferien og Søndagen etter Arnolds blir det etegilde herfra til månen for å si det sånn.

Jeg er så spent på hva denne sesongen bringer det er så latterlig mye som skjer hver uke. Tiden flyr! Jeg har masse jobb og skal ta godt vare på alle jentene mine, i tillegg skal jeg 2 helger til opp til Trondheim, trening og diett er selvsagt i fokus pluss at jeg må sørge for å få nok hvile og restitusjon og faktisk ha tid til mine nærmeste oppi denne oppkjøringen mot NM!♥ Man havner veldig i fitnessbobla og får litt tunellsyn, men det er viktig å ikke glemme de viktige i hverdagen også..

Ønsker dere alle en NYDELIG start på uken og håper Mandagen blir like fin som du er! ♥

Snapchat: CHRISUNIVERS 
Instagram: HER! 

10 Kommentarer

Lisa

17.07.2017 kl. 15:28
Så snill venninne du har <3 Og gøy å høre om fremgangen! Blir spennende med målingene imorgen daa :D Barcelona høres diigg ut, og så bra innstilling å kose deg maks uansett om det blir konkurranse der eller ikke!! Heia heia <3
Lisa: Ja, hu er bare nydelig! <3 Målingene gikk magisk bra og jeg er bare sykt gira nå. Lever på en sky så lenge jeg kan nå, for jeg vet det blir tøffere <3 Eye on the price! Forhåpentligvis i Barcelona <3 Takk som heier søta!

Astrid

17.07.2017 kl. 20:14
Hva er forskjellen på styrketrening og volumtrening?
Astrid: Når det er fokus på styrke så er det tyngre vekter og lavere repetisjonsantall. Som for eksempel 4-6 reps bar, mens volumtrening er mer 8-12/15 reps med litt lavere vekter :)

Det er mange veier til rom og mange måter å trene på. Hihi :)

Silvija

17.07.2017 kl. 20:29
Bra jobbet!!! Fine gaver og god tur til Barcelona, min favorit by!
Silvija: Tusen tusen takk! :D Åh, har du noen reisetips? Gjerne mat og kakesjapper hehe! Hvor MÅ jeg spise? <3

Heidi Tindvik

18.07.2017 kl. 07:18
Fy flate, fysikken din er helt rå. Dette er jeg sikker på at du klarer, du kommer til å stå på den scenen i Barcelona!! Heia deg Christine <3
Heidi Tindvik: Sier DU da!! Du ser jo helt VILL ut sjæl <3 Hihi.. Tusen takk for at du heie rpå meg Heidi! Virkelig <3

Gunnhild Resell

18.07.2017 kl. 07:58
Du ser jo bare AWESOME ut! Du kunne stilt akkurat slik du ser ut nå I min mening! Høres ut som et knell treningsoppsett da! Er utrolig gira på å få mitt eget oppsett nå, selv om jeg riktignok antagligvis aldri kommer til å stille I noe uansett, så er det gøy å få teste en litt heftigere plan som er litt rettet I retning av shredding/fitness :)

Lykke til, og kos deg i Barca!
Gunnhild Resell: Åh, du er herlig G <3 Så søt du er er og takk for at du heier på meg! :D Det betyr så masse med slike kommentarer!

Og ja, det er gøy å pushe kroppen litt ekstra og se hva man kan få til med kosthold og trening ;) Så masse lykke til :D Og hvem veit..plutselig står du der på scenen ;)

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits