Personlig - Jeg har vært deprimert..

  • 19.06.2017 kl. 20:20

//Sponset Innhold//

Okei jenter, jeg har en confession to make... 

De siste mnd så har det vært tøft for meg. Litt overload i tanker, følelser og selvfølelse og jeg skal med hånda på hjertet si at jeg har slitt litt. Ting har vært tøft og jeg har ikke følt meg helt bra. Det er ikke det at jeg ikke har fått gjort det jeg skal ansvarsmessig med tanke på jobb osv, men følelsen jeg har hatt innvendig har vært ganske kjip. Siden jeg tråkket av scenen i fjor så vet dere jo alle at jeg ikke har vært noe flink med kostholdet. Treningen har jeg ikke skippet mer enn at jeg har hatt noen uker med dårlig energi hvor jeg skippet en økt eller to. Så treningen har vært ganske spot on. Og det er jo fordi jeg elsker styrketrening. Men siden jeg har slitt så fælt med å få kostholdet på plass igjen så har det vært en byrde hengende over meg og det resulterte jo til at jeg gikk mer opp i vekt enn trivselen ville. Og siden jeg er såpass påpasselig med hva jeg deler når det kommer til negative tanker om kropp så har det blitt til at jeg har holdt det inne for det er ikke noe jeg vil fronte. Jeg har også hele veien overtalt meg selv med at "du skal trives i ditt eget skinn uansett form" Og det står jeg for den dag i dag, men jeg hjernevasket meg selv til å tenke at det var greit å gi totalt faen fordi man skal være glad i seg selv uansett. Dette mener jeg fortsatt, selvsagt. Men.. Det er et lite men for min del..

Det hjelper ikke at jeg har hjernevasket meg selv til at "spis hva du vil, du elsker godis og glad i deg sjæl skal du værra uansett" Ja, det er jævli lett å si, men hjernen min har jo ikke vært fornøyd fordi jeg ikke har følt meg bra. Jeg spiste meg litt ut av mitt gode skinn ukontrollerbart. Og jeg sier ikke at det var noen krise så missforstå meg rett. Men for min egen del så gikk jeg faktisk litt i kjellern med hvor langt jeg dro meg ut av komfortsonen min når jeg så meg i speilet og det må være lov til å si. Jeg kjenner nå som jeg har vært flink med kostholdet så føler jeg meg mye bedre og kroppen min samarbeider med meg. Jeg går ikke rundt konstant oppblåst og stinn og det føles så utrolig deilig. Det er ikke store forskjellen som har vært disse 3 ukene hvor jeg har vært flink med kostholdet, men bare den lille forskjellen gjør faktisk at jeg føler meg som meg selv igjen. 

Det er ikke lett å ha et problem med overspising og fråtsing for det er faktisk en type sykdom det også, men det prates kanskje ikke like mye om. Og hver gang jeg har skrevet om det så blir det jo til at jeg ler av det fordi jeg er så ekstrem. Og etter en snakk med Fredrikke nå i helgen på vei til Trondheim så skjønte jeg faktisk hvor ekstrem jeg er. Det er drit vanskelig å konstant gå rundt meg sinnsyke cravings på alt som er usunt. Og det hadde vært 1 ting om det kun var der det lå og at jeg hadde blitt fornøyd med en liten sjokolade, men nei. Jeg må uten stopp dytte noe i trynet. Jeg kan spise noe usunt hele tiden og jeg spiser til det er tomt. Og da kan jeg faktisk dra ut å kjøpe mer. Kjøper jeg 5 berlinerboller, ja da spiser jeg alle 5 berlinerbollene rett etter hverandre. Det er ikke noe som heter "å spare" i min verden. Og når jeg drar på butikken så kjøper jeg alt jeg kommer over og jeg spiser til jeg får vondt og ikke klarer å røre på meg. Og jeg synes det er greit å gjøre dette på en cheat day for eksempel, altså innimellom på en Lørdag for eksempel. Men jeg har dratt den wayyyy lengre enn det.

Siden rundt juletidene så begynte jeg å miste litt troen på meg selv. Jeg følte meg ikke inspirerende eller motiverende og jeg synes ikke jeg var noe godt forbilde. For hvorfor i helvette skulle noen ville følge meg? Hva var så spesielt med meg. Ingenting... "WHO DO YOU THINK YOU ARE?" Janteloven smalt meg rett i trynet og den har jeg jo gitt faen i tidligere. Jeg sleit med å ville gjøre noe i sosiale medier fordi jeg følte meg så uvel og jævli. Jeg følte meg ikke fin og jeg ville bare begrave meg selv under jorden og ikke dukke opp igjen. Jeg var så sykt i kjellern. Jeg følte meg som en bløff og som en falsk jævel som frontet trening og kosthold, mens jeg var så på "sukkerkjøret" selv. Jeg var jo flink i også og spiste den sunne maten jeg skulle ha i meg, men alt annet i tillegg da. Jeg har vært deprimert rett og slett og mange dager så gikk jeg bare rundt hjemme og hatet tanken på å gå ut døra. Jeg kunne plutselig begynne å gråte og få en liten breakdown fordi jeg følte meg misslykket som menneske. Og det er litt andre ting som har vært grunnen til det også. Som at jeg og Kim har hatt kjipe perioder eller at jeg ikke føler meg som en i gjengen blant de få bekjente jeg har her på Rena. Fryst ut. Jeg har rett og slett gått rundt og hatt det vondt og jeg har i tillegg følt meg ensom og som et jævla selvopptatt freakshow. Så det er en blanding av det hele. En skikkelig dritt coctail som jeg ikke har klart å slippe unna og det har gjort meg så lei meg for jeg er faktisk ikke noe dårlig menneske..

Men etter denne helgen hvor jeg fikk sortert litt oppi hjernen med Fredrikke etter lange samtaler opp og ned til Trondheim så har jeg fått pågangsmotet og selvtilliten min tilbake. Jeg føler meg bra og hun gav meg tidenes selvtillitsboost. Hun har jo vært med meg siden starten omtrent. Hun er ambassadør ansvarlig hos X-Life og hun hjalp meg med å få troen tilbake på meg selv og etter denne helgen sitter jeg igjen med den "Erobre verden" følelsen. Den jeg faktisk hadde som jeg mistet for en liten stund da jeg hadde det værst. Det har ikke vært like ille i det siste, men det henger jo igjen og det kommer plutselig en bølge over meg i ny og ne. Skikkelig manisk. Den ene dagen er jeg på topp og dagen etter føler jeg meg helt jævli igjen. Jeg er bare menneske og derfor vil jeg virkelig dele dette med dere. Det er ikke bare "hei og hopp, nå er det trening med superglis i mitt liv" Ja, det er det også, men det er også andre ting i mitt liv som skjer og jeg føler at jeg ikke vil holde noen fasade på det. 

Jeg vil takke Fredrikke som fikk banket litt vett inn i hodet mitt i helgen og løftet meg skikkelig! TAKK BABE! Much needed. Motivasjonen min er på topp etter et super team meet i Trondheim med gode tilbakemeldinger fra Coach Line og at Fredrikke vekket noe i meg igjen. Nå er det mye spennende som skjer fremover og når jeg flytter hjem om knappe 2 uker så skal jeg organisere alt på en helt annen måte og jeg skal prioritere blogg og sosiale medier. Jeg skal være mer fryktløs. Jeg elsker det jeg driver med og jeg er så takknemmelig for alle dere som titter innom bloggen og legger igjen kommentarer. Alle dere som liker instagram bilder og ler av OG med meg på snapchat. Dere skjønner meg og jeg elsker at dere gir meg så fine tilbakemeldinger på hvordan jeg er som person på blant annet snapchat♥ Og jeg gleder meg til å sette i gang youtube kanalen min når jeg kommer hjem så vi virkelig kan get down with business og bli kjent♥ Jeg tror og føler jeg er flinkere til å utrykke meg med kjeften enn med fingrene på tastaturet også. Hehe.. 

Tusen takk til dere som har vært med meg gjennom tider med dårlig blogging blant annet. Denne helgen var en game changer og nå er flammen som brenner i sjelen min blitt fyrt opp som bare faen! Tusen takk for all støtte og for at dere er med meg videre mot nye mål og i min snart nye hverdag på Lørenskog! I LOVE YOU♥ Dere betyr så ufattelig mye alle sammen♥

Tights HER! // Topp HER! // Sneakers fra x-life.no men utsolgt nå. Kommer inn igjen! 

//Sponset Innhold//

37 Kommentarer

Thomas Frydenberg

19.06.2017 kl. 20:45
Så flott at pågangsmotet og selvtilliten er tilbake. Jeg heier på deg!
Thomas Frydenberg: Tusen takk <3

julie

19.06.2017 kl. 20:56
syns det er så bra at du skrev dette innlegget fordi jeg kjenner meg såå igjen!!, Følger matplan slik som deg, og motivasjon går i berg og dalbane, sist uke starta det ganske bra med meal prep osv men så sank energien totalt og det hele endte opp med at jeg spiste ben&jerry + en hel sånn freia oreo som er 300GRAM!!!! Jeg kjenner ikke at jeg er mett før jeg blir kvalm :( Blir jo så dårlig etterpå, men det er jo like digg hver gang!
julie: Takk! Så koslig å høre. Det er nok ikke bare meg som har det slik der ute og jeg vil ikke være noe glansbilde blogger som bare skriver om oppturer og lykkerus.

Det er faktisk sykt vanskelig å stoppe når man først har satt i gang og jeg føler meg deg. Jeg kunne lett spist akkurat det jeg også og sikkert mer ;) Så jeg føler med deg!

Heidi

19.06.2017 kl. 21:18
Du er så fin på innsiden at jeg blir helt rørt. Det er jo det vi (hvertfall jeg) lesere og følgere liker ved deg. At du er så ærlig.

Sånne perioder går over også kommer de kanskje igjen. Sånn er livet, sånn er det for alle. Sosiale medier er bare flinke til å skjule det altfor mye. Så takk for at du viser oss sannhet og hele deg. Ønsker deg kun godt, ditt fantastiske vesen.
Heidi: Ååh <3 Tusen tusen takk! Slike kommentarer betyr så mye for meg, du aner ikke!

Julie

19.06.2017 kl. 22:31
Du er en inspirasjon for meg hver eneste dag! Og jeg beundrer pågangsmotet ditt. Stå på videre, for du er helt rå!:)
Julie: Tuuuuusen takk <3 Du er så god!

Lindarihel (Hege S.)

19.06.2017 kl. 23:11
Jeg har likt at du har spist en del usunt jeg, for da har det på en måte vært greit for meg også, selv om jeg ikke trener like mye (heftig) som deg, men det er klart det ikke er noe digg å overspise så til de grader! Og når man gjør det er det jo fort gjort å ligge der å vri seg i smerte etter de 18 tonnene med mat/godis man har fortært og tenke at "hvorfor gjorde jeg det der igjen? Jeg vet jo bedre! Jeg klarer ingenting...". Fint at du tar litt tak i dette, og godt å høre at du har fått det bedre! Hadde jeg visst at du følte deg fryst ut av gjengen så skulle jeg tatt mot til meg tidligere og spurt om du ville gått en tur. Det blir fort litt ensomt på Rena hvis man ikke kjenner så mange, og ikke nødvendigvis så lett å bli kjent med folk om man aldri går ut av døra heller! Ønsker deg all mulig lykke på Lørenskog! Fuck janteloven, du er rå!
Lindarihel (Hege S.): Jeg skjønner akkurat hva du mener og det er derfor jeg har vist at jeg er glad i mat, for jeg vet jo at det er slik for det fleste. Jeg ville også vise at jeg ikke er noe perfekt menneske som ikke lar meg bli påvirket av kroppspress eller mitt eget hode. Vi er alle like på den måten. Og bare fordi jeg driver med fitness så slipper jeg ikke unna og presset for å ha en "perfekt" kropp er underliggende. Tusen takk for nydelig kommentar frøken <3 Stort smask til deg <3

20.06.2017 kl. 00:08
Ååh ❤️ Vondt å vite at du har hatt det så tøft! Så bra du fant tilbake til godfølelsen! Men du har sett strålende ut hele veien, så den følelsen er nok mest inne i deg selv. Tusen takk for at du deler og byr så mye på deg selv! både på bloggen og snap! Har ikke tall på hvor mange ganger du har fått meg til å le, inspirert meg til å prøve nye øvelser , osv! 💕 Keep on the good work!! Klem 😘
Anonym: Tusen takk <3 Så godt å høre! Jeg liker å vise at jeg ikke er noe perfekt vesen, men jeg er alltid litt småbekymret hver gang for hvordan det blir tatt imot og med slike tilbakemeldinger som det her blir jeg så utrolig glad, du aner virkelig ikke <3 Tusen takk som følger meg på min uendelige reise <3 Stor klem <3

Julie

20.06.2017 kl. 00:50
Du er inspirerende på alle måter! Takk for at du delte dette <3
Julie: Tusen takk <3

Stine

20.06.2017 kl. 00:53
❤️❤️❤️
Stine: <3

Mimi Lise

20.06.2017 kl. 01:43
Christine❤️ Takk for at du er den du er, virkelig❤️
Mimi Lise: Du, da søta! <3 Taaaakk :D

J

20.06.2017 kl. 10:24
Jeg vil bare si tusen takk for at du deler!❤️ Vi er jo flere som har det sånn, i stillhet. Og ved at du deler disse tankene og det du har gått gjennom vil du ikke bare lette oss andre som sliter med det samme, men motivere oss til å bli bedre og 😊

En ting er uansett sikkert: det blir bedre. Og er det noen jeg er sikker på skal kicke ass fremover og på scena, så er det du 😏🔥
J: Det er det jeg håper. For det er jo ikke bare meg. Og jeg vil ikke virke som et perfekt eksemplar av et menneske når jeg absolutt ikke er det!

Tusen takk for at du har trua på meg! Det er så godt å høre <3 Stooor klem!

Caritha

20.06.2017 kl. 11:00
Godt og vondt på en gang å lese innlegget. Men veldig tøft gjort av deg å dele både opp- og nedturer på bloggen din. Du er ei flott jente og du er et forbilde for veldig mange. Stå på!!! Fast følger.
Caritha: Tusen tusen takk C <3 Så utrolig koslig å høre! :) Synes det er viktig å dele litt mørkere sider også.!

Astrid

20.06.2017 kl. 11:10
<3 <3 <3

Du er en stor inspirasjon, jeg ser virkelig opp til deg! Gleder meg masse til du blir med coach og jeg kan komme i gang. Kjenner meg godt igjen i det å miste litt "kontrollen" når det kommer til sukker og ikke klare å stoppe seg selv. Det er en utrolig ubehagelig følelse og det krever mye å kjempe seg opp igjen.. godt du har følelse og kontroll igjen. Jeg heier på deg, du er rå!
Astrid: Ååååh! Søta da! <3 Jeg gleder meg så masse til å se hva vi får til sammen fremover ;)

Tusen takk for at du har trua på meg <3

Lisa

20.06.2017 kl. 13:39
Digger deg, Christine!!❤ takk for alt du deler og at du er den inspiratoren du er👌🙆 trist å lese hvordan du har hatt det...men utrolig bra at du får samlet tankene og får tilbake troen på deg selv!! Du er sykt babe og en innmari bra (og lættis😂👌) dame!😍😙❤
Lisa: Åh! Du altså! <3 Tusen tusen takk! Du aner ikke hvor mye det betyr! Nå er jeg back on track og har masse pågangsmot! :D Godt jeg kan få frem litt latter ;) Hihi..

Karina

20.06.2017 kl. 14:54
Trodde jeg var den eneste i hele verden som følte meg slik du har gjort.

Tusen takk for at du delte dette på bloggen din, det hjalp!
Karina: Selvfølgelig er du ikke alene om det <3

Marte

20.06.2017 kl. 17:01
Tusen, tusen, tusen takk Christine!❤️For at du er akkurat den du er, og for at du deler. Du både inspirerer og berører, tårene triller her jeg sitter. Tusen takk❤️
Marte: Tusen takk Marte! Jeg skal innrømme at det gikk noen tårer i går kveld her også, men det var deilig å få det ut og jeg blir ufattelig rørt når jeg leser alle kommentarer og meldinger jeg får <3 Det betyr alt! Spesielt i slike type innlegg!

Mette

20.06.2017 kl. 19:40
Herlig å lese at du er så himla normal!!! Ikke legg for mye i tankene dine,opp og ned går det uansett og du lander på beina. U rock ❤
Mette: Haha! Elsker kommentaren. For det er jo akkurat det. Normal. Ikke noe glansbilde ;)
Tusen takk! <3

Veronika

20.06.2017 kl. 23:20
Hei Christine!! Det er veldig motiverende å følge deg og jeg var fulgt deg lenge :) var veldig godt å lese at det er fler som sliter med den fråtsingen, for det sliter jeg med også til vanlig :-( nå er jeg inne i en god periode men det er veldig av og på! Ville bare si du ikke er alene <3 lykke til videre! Stor klem 😍
Veronika: Tusen tusen takk <3 Det betyr virkelig mye å lese det du skriver <3 Og det er godt at man ikke er alene for det er veldig tøft. Godt du er inne i en god periode. Prøv å kjenn skikkelig på hva du gjør nå som gjør at du føler deg bra så kan du huske følelsen ekstra godt hvis det kommer fristelser på veien :) Tusen takk <3

Veronika

21.06.2017 kl. 21:34
Bare hyggelig <3 ja det skal jeg gjøre :D :-*

Marianne

22.06.2017 kl. 19:23
Åh, så trist at du har det så vondt. 😣 Kjempemodig og dele den siden av seg selv! Med dette tror jeg du omfavnet mange jenter.💜

Kjenner meg så utrolig igjen. Jeg har mathysteri/mani. Forskjellen er bare at jeg er overvektig og du ser fantastisk ut! 🌟

Men å være ukomfortabel med seg selv er ikke godt, uansett hvordan man ser ut. Du er i allefall en helt fantastisk inspirerende person. Et forbilde med utseende mange bare drømmer om. Og måten du ordlegger deg på i tekstene er bare "candy". Sunn og positiv candy. 🍭🍦🌞🌞🌞🌞🌞

Du skal alltid huske på hvor mange du inspirerer, uansett hvordan du selv føler deg så har du høy verdi. ☄☄☄
Marianne: Tusen tusen takk <3 For en sinnsykt koslig kommentar. Made my day :D

Ha en superfin Lørdag fine du <3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits