Mat - Sommersalat tips!

  • 17.06.2017 kl. 13:48

De siste dagene har jeg fått skikkelig salat oppheng! Jeg får jo oppheng på mat også spiser jeg det samme typ hver dag i 3 uker før jeg blir dritt lei og finner noe annet å få oppheng på ;) Men nå er jeg gaaal etter salater. Gigantiske salater som renner over på tallerken. Hehe.. Jeg lager en slags "base" salat også putter jeg på det jeg har lyst på. Må bare tipse dere om å teste den ut. Salater er jo så friskt nå på sommeren♥

Salatbase: 

- Spinatblader
- Tomat
- Agurk
- Rødløk

Så topper jeg bare denne baseblandingen med no skikkelig digg. Som for eksempel grillet kyllingfilet med smeltet mozarella og pinjekjerner eller kun kyllingfilet med avokado. M-m! Love it. Det er så raskt, sunt og enkelt. Jeg bruker thousand island dressing med maks 3% fett. For den kan jeg dynke salaten med uten at det vil utgjøre noen særlig stor forskjell. For mange dressinger har insane mange kalorier som man ikke tenker over en gang. Men det er godt det finnes litt lettere alternativer.  Så kan man jo spice opp salaten alt man vil. Med annet type kjøtt.

Noen topping tips: 

- Laks og mango
- Biffstrimler med mais og asparges
- Svinestrimler og kokt egg
- Kylling og pasta med en skje med pesto over
- Stekt torsk med bacon og pinjekjerner

Håper dere finner dere noen favoritter i sommervarmen♥ Håper solen varer og at dere får en nydelig helg! Jeg er straks klar for avreise til Trondheim. Jeg er sååå klar og gleder meg som en liten unge. Sees på snap! ;)

Jeans og genser fra bik bok♥ Og ja! Den er cellulitt proof! ;)


4 Kommentarer

Thomas Frydenberg

17.06.2017 kl. 14:30
Ser veldig delikat ut. Ønsker deg en fin helg!

Victoria Larsen

17.06.2017 kl. 15:13
Sååå nydelig!! :)

RebeccaHasselgard

18.06.2017 kl. 20:12
så utrolig godt ut! : - )

elisebr

19.06.2017 kl. 13:52
salat er så godt! :) Jeg er veldig glad i laks og mango! :)

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits