Fit Friday

  • 16.06.2017 kl. 17:47

//Sponset Innhold//

Endelig fredag og ukens siste treningsøkt er i boks! YAS! Megafornøyd med denne ukens økter og gleder meg helt latterlig til neste ukes trening allerede siden denne uken har bydd på masse oppturer! Det er nesten så det er litt for bra til å være sant og jeg venter litt på en eller annen nedtur. Haha, neida. Stay positive! Oh.. Forresten.. Jeg begynner å crave cheatdays også nå folkens. Jeg kjenner behovet for å dytte trynet fullt av sjokkis, smågodt og doughnuts begynner å bli stort, så jadda.. Men.. Det er så mye som skjer fremover så jeg håper jeg klarer å holde meg i skinnet og distrahert. Bring it! Jeg er klar.

I morgen så drar jeg og Fredrikke som jobber hos x-life.no til Trondheim. Roadtriiiip! Hun plukker meg opp her på Rena klokken 13:00 så farter vi oppover. Vi skal ta bilder av nyheter som har kommet inn i nettbutikken og kose oss litt. Her blir man tatt godt vare på! #DreamTeam! Mulig det blir en liten bonus rumpeøkt på Kaliber Gym. Isåfall så skal jeg dele økten med dere! Vi overnatter til Søndagen for da er det tid for årets første poseringstrening for min del. Sweet jesus jeg gruer meg. Posering er ikke min sterke side og noe jeg virkelig må jobbe med frem mot høstens konkurranse! Jeg er også sykt spent på tilbakemeldingen jeg får av Coach Line på formen min og hvordan jeg ligger an mot NM. Jeg føler meg hvertfall sterk på trening og har masse å gi energimessig og stor progresjon. DET er digg. Det er jo det som er det beste med å trene. Drit i six pack´en. Jeg vil bli sterk og bygge muskler jeg..

Det er heller ikke lenge til Palmesus! Ikke neste helg, men helgen etter. Oh! 2 små uker og det skal bli så gøyyy! Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal fly eller kjøre ned til Kristiansand, men jeg drar Torsdag 29 Juni hvertfall. Litt i tenkeboksen på den ennå, men det finner jeg ut av. Heldigvis så har jeg og Ida tatt over huset til moren hennes den helgen så vi slipper hotell. Jeg har fått shoppet inn et par super fine denim shortser, men jeg mangler et par ting som jeg må fikse til uken eventuelt. Viser dere når det nærmer seg! Krysser fingrene for sooool den helgen for å si det mildt. Ellers går jeg i shorts på trass!

Jeg må også begynne å pakke litt mer av vinterklær og andre glemte ting som er på boden for uken etter palmesus så flyttes det til Lørenskog!♥ Den sommeren her altså. Den skal bare bli bra og jeg er så takknemmelig for at dere henger med meg i kaoset. Anyway! Jeg er super happy camper etter en knallfin uke. Jeg håper uken deres har vært sweet. Hvis du ikke har lagt meg til på snap ennå så finner du meg på CHRISUNIVERS. Så får du være med meg og Fredrikke på Trondheimstur♥

God helg alle sammen♥♥♥

Topp HER! // Tights HER! // Sneakers HER! 

//Sponset Innhold//

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits