Kaos i livet mitt..

  • 13.06.2017 kl. 20:56

Det føles sånn akkurat nå. det er 2-3 uker til jeg flytter og jeg har en million ting å ordne. Jeg skal jo på palmesus rett før jeg skal flytte så det er en del ting jeg vil ha ordnet før det. Heldigvis så jobber jeg jo hjemmefra så jeg kan jo legge opp dagen min som jeg vil. 

I dag så trente jeg med Ida rundt 11 tiden og når jeg kom hjem så jobbet jeg i noen timer før jeg satte i gang med operasjon "rydd i klærne man ikke har sett på over 1 år". Altså.. Er det mulig å ha så mye DRIT! Jeg blir så oppgitt og jeg kjenner jeg gleder meg til å flytte for da skal jeg bli kvitt så mye DRIT. Terskelen er lav på hva som skal bli med på flyttelasset og bare i dag så har jeg kastet 4 søplesekker med klær og sko + at jeg har 4 søplesekker med klær som skal gies bort til lillesøster. Det lillesøster ikke vil ha får fretex! Nå har jeg bare gjort grovarbeidet, men det skal gåes gjennom en gang til og da ryker det nok en søplesekk eller 2 til tenker jeg. For jeg nekter å ha en haug av shit som bare ligger å støver ned. "kanskje jeg bruker den om 3 år hvis jeg skal på karneval" NEI! Skamme seg. Nå skal det kastet. Og det føles som en byrde som forsvinner fra skuldrene mine når jeg pælmer det til helvette ned i søplesekkene. Noen som har hatt skikkelig vårrengjøring og kjent den følelsen. Som om man kvitter seg med en sykdom. 

I går var jeg og Ida og shoppet litt klær til palmesus også stakk vi innom IKEA som dere kanskje så på snap. Jeg fant meg en sofa og nå mangler jeg kontorstol, utemøbler, stuebord og litt sånn små ting så er jeg på G. GUUUUD som jeg gleder meg. Har jeg nevnt det? Haha.. Jeg har funnet ut hvordan jeg sånn ca skal innrede leiligheten og det kommer til å bli så sinnsykt fiiiint! Møblene  på bildene er Natalia sine som bor der nå, men da får dere sett hvordan det ser ut. Jeg har jo en stor kjærlighet for grått så det blir grå sofa, mest sanynlig og mye hvit og svart. Spriter det opp med litt gull/bronsje detaljer. Dette blir så bra! Og jeg håper dere har litt ekstra tålmodighet med meg frem til jeg har fått flyttet. For som sagt så er det insane mye som skjer om dagen og mye som skal ordnes. 

Puss puss fra meg til dere herlige som titter innom meg♥


 

3 Kommentarer

Maria

13.06.2017 kl. 21:37
Du har alltid vært et forbilde for meg, men å KASTE så mye klær, det er sjukt...ble ordentlig kvalm av det faktisk. Finnes så utrolig mye fint man kan gjøre utenom å kaste det
Maria: Hey søta! Jeg tror kanskje jeg formulerte litt dårlig, men de søplesekkene som står i hjørnet skal gies bort til lillesøss og det hun ikke vil ha går til fretex. Det andre som er søppel er ting som er ødelagt og ikke ser ut i måndeskinn fordi det er så slitt. Mesteparten av det er bare søppel og gammel oppbevaring :) Jeg kaster absolutt ikke klær som kan gies bort til uff eller fretex <3

Caritha

15.06.2017 kl. 13:25
Jeg har aldri hatt så mye klær jeg. Lillesøstra di er heldig som arver deg. Ser veldig koselig ut i leiligheta. Blir spennende å se da du får satt ditt preg på den :)

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits