A good day!

  • 06.06.2017 kl. 19:21

Bare frøken schizo som titter innom! Hehe.. Etter tidenes nedtur dag på Søndag og en relativt nedstemt dag i går så har denne dagen vært superbra og jeg hadde en sinnsykt god beinøkt med økning i knebøy til 67 kg og markløft så gikk jaggu 97 kg opp! Så nå er det ikke lenge før jeg treffer 100 kg som arbeidsvekt i markløft og 70 kg i knebøy! :D WOHO! Snakk om milepæl på knebøyen da! Sånt blir det bein og styrke av. Så hvis noen lurer på hva jeg anbefaler av trening. Jo.. Lift heavy shit! Ikke vær redd for å ta i litt jenter! Man bygger ikke rumpe med kun strikker. Hadde det bare vært så enkelt! Hehe.. Jeg elsker å trene med tunge vekter og det gir meg en liten sånn beastmode klikk oppi hodet og den bad ass følelsen er gull verdt for meg og min motivasjon på å dra meg til gymmet for å si det sånn. Hihi! Lady in the streets and a beast in the gym. Det er det jeg vil være hvertfall. For jeg er jo ikke den sterkeste jenta der ute, men jeg er sterk til å være MEG. Og det er det som teller♥ 

Jeg hadde også en positiv formsjekk i dag igjen og jeg mister både cm og kg og det er så godt at jeg er på ei i riktig rettning. Jeg er SUPER motivert!! Jeg klarer liksom å se for meg at jeg kommer ordentlig i sceneform og at jeg kan rocke den scenen. Det er ca 12 uker igjen til NM nå så det er bare å jobbe på og stick to the plan. Og nå har jeg skikkelig godfølelse med knebøy. Det føles godt og ikke minst er tidenes motivasjonsboost. For når man legger kropp og sjel treningen sin så er det så gøy når ting først løsner og føles bra. Det har vært en evig rollercoaster med knebøyen, og etter 2 år med prøving og feiling, for det er en viktig del av prosessen det å. Så begynner jeg endelig å føle meg sterk i denne øvelsen. Det viktigste er å ALDRI gi opp! Vær sta ;) 

Nå har jeg laget en insane god hjemmelaget thai kyllingsuppe som jeg deler med dere i morgen! My god det er så godt at jeg nesten dør! Så nå skal det koses big time♥ Resten av kvelden brukes på jobb♥ Håper dagen deres har vært super!

Sportsbh fra H&M // Tights fra Bik Bok // Sneakers fra zalando


 

  

 

2 Kommentarer

May Linn

06.06.2017 kl. 21:58
Wow! Knall bra jobba både med knebøyen og markløften :)

Er det konvensjonell eller sumo markløft du tar 97 Kg i?
May Linn: Tusen takk <3 Det er vanlig markløft, ikke sumo :)

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits