17 Mai

  • 18.05.2017 kl. 17:19

17 Mai er over og jeg er fortsatt mett! Jeg tuller ikke når jeg sier jeg spiste halve pavlovaen aleine. I tillegg til softis, sjokoladekake og et lass med grillmat. Når jeg la meg i går var det stabilt sideleie for å si det sånn. Akkurat som det skal være. Dagen startet med overskyet vær og lite håp om som, men etterhvert som formiddagen gikk så ble været bedre og bedre og takk gud for det. For det finnes ikke noe kjipere enn å tusle rundt på 17 Mai i hæler og fryse ihjæl. Etter en raskt tur ute blant siviliasjonen så var det hjem igjen og lage sjokoladekaken mens Kim fyrte opp grillen. Pavlovaen ble bekremet og pyntet med bær. Jeg orket å ha på meg finstasen i sånn ca 3 minutter etter middagen var spist og etter det gikk det bare nedover da. Haha.. Da hoppet jeg i joggebuksa så det ikke var noe som skulle stramme mens jeg slukte kake. Hehe.. Alt i alt var det en superfin dag med masse kos akkurat som 17 Mai skal være.

I dag så skal jeg nedover til Mamma for denne helgen er det skolehelg i tillegg til at jeg skal til frisøren i morgen kl.09:00. Etterlengtet! Gud bedre jeg er så lei håret mitt nå at jeg dør. Det er så slitt og det har blitt så gult, pluss at en frisør som klipper meg for 2 år siden fucket opp håret mitt helt ved å klippe 1 rad DRIT kort, så nå som håret har vokst ut ser det ut som jeg har extensions. Noe jeg IKKE har. Bah! Hu skulle mistet jobben da! Note to self! Aldri test en ny frisør etter at du flytter langt unna. Kjør heller 2 timer for å være i trygge hender. Men i morgen skal jeg til den faste frisøren min så er jeg safe♥ Så planen er å klippe av sikkert 15 cm og bli brunette. Jeg føler meg mye finere med mørkt hår, spørsmålet er bare hvor mørskt jeg skal gå. Hihi! 

But first! LEGDAY! Jeg har en date med 5 sett med knebøy blant annet. Håper dere hadde en super 17 Mai alle sammen♥5 Kommentarer

Marthe

18.05.2017 kl. 21:53
Ønsker meg et innlegg om hva som er en typisk matuke for deg :D middager og lunsj... trenger litt inspirasjon ...

Gunnhild Resell

18.05.2017 kl. 23:31
Har du tattovert på innsiden av armen også nå? Stalket gjennom de 20 siste innleggene dine men klarte ikke finne noen tattoo innlegg :( haha
Gunnhild Resell: Ja, hele underarmen skal fylles?? kan lage et innlegg med bilder jeg??

lifeandchoices

19.05.2017 kl. 09:47
Pavlova er så sinnsykt godt! Helt vilt! Flott 17. antrekk.

Gunnhild Resell

24.05.2017 kl. 19:10
Awesome! Gleder meg å se!

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits