Confessions..

  • 15.05.2017 kl. 18:56

Jadda.. En aldri så liten blåmandag her i gården i dag. For det første.. FUCK! Jeg spiste meg ihjæl i helgen og fråtset litt for mye som vanlig. Bah! Kim kom jo hjem fra 10 dager i Nederland så vi bestemte oss kjapt for at Fredagen skulle være cheatday og vi skulle kose oss med alskens nam! Jadda.. Vi lagde lasagne og kjøpte inn insane mye godis og potetgull. Det blei selvfølgelig rester på Lørdagen så da mumsa jeg litt smågodt på morningen før trening og tenkte ikke noe særlig over det. Så dro vi jo inn for å sjekke ut briller til meg etter trening og da ble det kjøpt inn Ben&Jerrys og annet nam på Lørdagen å. Argh! At det er så vanskelig å holde seg unna! Det var jo selvfølgelig rester i går IGJEN så jadda.. Mumsa litt på dem også gitt. Hvor skal det ende liksom? Hehe.. Så nå sitter jeg her da og tenker over alt jeg har dytta i meg i helgen som vil sinke fremgangen min litt diettmessig og jeg blir jo så forbanna på meg selv for jeg VET jo at jeg er avhengig av å begrense meg litt nå som den seriøse dietten starter snart, men siden jeg fortsatt er på litt sånn kose diett så er jeg flink til å utnytte det litt for godt synes jeg. Og det er jo bare tull! Det er ikke som om jeg har frikort på godteri frem til den heftige dietten starter. Nei.. Det må jo forbrennes det jeg dytter i trynet nå også. Det er ikke gratis kalorier liksom.. Haha! Jeg er jo ikke hysterisk på det, og det er jo kanskje det som er litt dumt egentlig. For hadde jeg vært litt mer hysterisk så hadde jeg klart å være streng med meg selv. Men siden mat er en såpass stor glede for meg så er det faktisk verdt det å kose seg litt ekstra og ikke hige så fælt etter å komme "i form" igjen. Jeg kjenner jeg gruer meg som F til å starte på den litt strengere dietten for da blir jeg jo omtrent mannevond fordi jeg blir "fratatt" mine små gleder her i livet. Hehe.. 

Det her er jo valgfritt, men jeg skal da for faen vise at jeg har mer selvkontroll enn dette. Det er jo ikke som at jeg kan la sjokoladen styre livet mitt. Haha.. "Hei, jeg heter Christine og jeg kunne ikke konkurrere i bikinifitness i år fordi jeg klarte ikke slutte å spise sjokolade og ben&jerrys" Nei.. Nå må jeg grave frem min indre viljestyrke uansett hvor godt begravet i off season gains den ligger så MÅ den bare dukke opp igjen. Jeg trenger den sårt nå for tiden går alt for fort og jeg må komme meg i rute så jeg ikke blir hengende etter! Eventuelt kjøpe meg en viljestyrke.. Går det an? Noen som har en viljestyrke å selge? Jeg betaler godt!! 

Nok er nok.. Time to get shreddicated! Hehe.. 

2 Kommentarer

R

15.05.2017 kl. 19:43
Hei Christine!

Jeg synes du er veldig inspirerende, og følger deg i alle kanaler:) Jeg har trent med PT i fem mnd, gått opp 5 kg i muskler og ned 3 i fett. Problemet mitt er at jeg ikke klarer å miste de ekstra kiloene jeg ønsker. Jeg er 178 og veier ca 70 kg. Jeg spiser aldri godteri, chips eller liknende. Problemet er vel at jeg spiser for mye vanlig mat..? Prøver så langt det lar seg gjøre å få inn alle makronutrientene i hvert måltid, men problemet er jo at det fort blir 5-6 måltid ila en dag (på mellom 300 og 500 kcal.) Er såå usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Er et matvrak (som deg, haha:) og spiser "spesielt" mye mellom 14 og 20. Evig dilemma om man skal være lykkelig med maten sin eller irritabel og sulten og få litt resultat. Har du noen tips, nå som du snart går inn i streng diett?

lifeandchoices

16.05.2017 kl. 12:04
Du er et utrolig bra forbilde, og du viser alle sider av deg selv, og det er herlig. Det gjør at man lærer å kjenne deg, og hvordan det er å måtte "bestemme seg" for å jobbe hardt selv om man er veldig glad i mat og godteri. Det er noe alle kan kjenne seg igjen i, det å kunne ha viljestyrke nok til å jobbe mot målene sine.

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits