Pannekake crush!

  • 14.05.2017 kl. 19:49

God Søndag babes! Dagen i dag har gått til bare jobb hittils. Jeg ble litt fysen og begynte å rote i skapene for å finne ut av hva jeg ville ha. Jeg lagde de diggeste proteinpannekakene jeg har spist på leeenge! Det er ikke noen revolusjon av en oppskrift, men det ble bare helt konge med tilbehøret og det hele! M-m!

Om dere vil teste den så trenger dere: 

- 1 egg
- 2 ss mager kesam
- 2 ss mandelmel
- 1 scoop vaniljeproteinpulver fra nutramino
- 2/4 ts fiberhusk (kan sløyfes) 
- 0,5 ts bakepulver
- 0,5 - 1 dl skummetmelk (for å få riktig tykkelse på pannekakerøren)

Bland alt og la det hvile i 10 minutter og stek i vei! Jeg synes det blir en mye bedre smak på pannekakene om man bruker mandelmel fremfor havremel. Mandelmelet er søtere og det blir nesten som en slags bløtkakebunn i smaken. Så perfekt for meg som er et evig kakemonster! ;) Og ikke nok med at pannekakene smakte kake, neida.. Jeg toppet de med sjokoladepropud, sukkerfri vaniljesaus fra piano og jordbær! Hallo dessert hver dag! Jeeeesus så godt!

Et lite tips om dere vil teste ut forskjellige smaker på proteinpulver er å bestille porsjonspakker til bare 20 kr! Sjekk ut disse HER!  Du får kjøpt stor dunk HER!  Jeg tok med noen av de små for jeg har ikke smakt de før og det er så kjipt å gjøre bomkjøp på en stor dunk og kaste bort så mye penger! Jeg er en liten sparegris så sånt flyr ikke i min verden.

Nå skal det lades opp til legday i morgen ;) Mulig det blir en liten tur før solen forsvinner! Nyt søndagen♥5 Kommentarer

Lilli

14.05.2017 kl. 21:47
Det så veldig godt ut :)

lifeandchoices

15.05.2017 kl. 12:44
Nam - ser utrolig godt ut.

elisebr

15.05.2017 kl. 18:01
Så nydelig og godt det så ut! :)

Nora

18.07.2017 kl. 18:54
Elsker disse! Mine favorittpannekaker <3
Nora: Herlig <3 :D Savner de :(

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits