Fitness Coach Christine? Oh yes!

  • 04.05.2017 kl. 16:23

I går hadde jeg den første økten min med det nye programmet mitt. Det var anderledes, men gøy! Noen ganger må man forandre litt på rutinene for å få litt motivasjon og nytt giv. Så nå er jeg all in og klar for å kjøre på hardt fremover! Jeg har holdt meg til dietten og nå begynner rutinene å sette seg. For det er bare snakk om et par uker før rutinene sitter i systemet og da blir det noe helt annet. Da blir ikke ting like tvungent og hverdagen går litt på autopilot. Men en ting skal sies. Jeg fikk uka mi i dag. Og la meg bare si det sånn. Jeg har et helt sykt stort behov for å dytte alt mulig søtt jeg kan se i trynet så the struggle is real for å si det mildt, men! Jeg skal være flink! Jeg vet at om jeg begynner å fråtse så klarer jeg ikke stoppe og da kommer jeg aldri i mål. Jeg kjenner jeg er så klar for hva de neste månedene byr på og jeg skal jobbe knallhardt for å komme i en bedre sceneform enn i fjor. Jeg klarer å se for meg at dette blir superbra, selvom jeg også innerst inne er ganske redd for å faile. Men det er jo bare slik livet er. Det går i oppturer og nedturer. 

Denne helgen er det jo egentlig skole, MEN! Jeg har fått en sjanse jeg ikke vil la gå fra meg som jeg vurderer STERKT å gjøre i stedet. For nå er det nemlig snakk om at jeg skal bli fitness coach etter en snakk med Gunnar. Gunnar er han som startet og eier Strongbody.no . Det at jeg skal utdanne/opplæres som fitness coach betyr nemlig at jeg skal coache utøvere i Kaliber Fitness Team i tillegg til de jentene jeg nå coacher. Det er mye mer komplekst å coache noen frem mot en konkurranse både når det kommer til trening, kosthold/konkurranse diett/deffing og den mentale støtten. Jeg har ALL tro i verden på at jeg hadde blitt en kjempe god fitness coach og jeg er så stolt av å kunne fortelle dere om dette. Så derfor har jeg fått muligheten til å dra til Trondheim i helgen å være med på uttaket til Kaliber Gym for å spotte ut nye stjerner på laget som skal stille i høst♥ Og DET er noe jeg ikke vil gå glipp av. Neste uttak er ikke før nærmere vinteren og det blir veldig lenge å vente for en utålmodig sjel som meg. Men jeg er veldig spontan så jeg finner nok ut av hva jeg gjør i morgen. Hehe..

Jeg er så gira og jeg kan nesten ikke vente på hva resten av dette året bringer! Mye som skjer og jeg gleder meg utrolig masse♥


 

4 Kommentarer

Nora

04.05.2017 kl. 17:48
så gøy!! skal jeg stille i bikinifitness vil jeg nok helst ha deg som coach <3
Nora: Åååh! Det varmer sååå i sjela å høre <3

En dag ;)

Julie

04.05.2017 kl. 18:21
Åå, så spennende! Det fortjener du virkelig å få muligheten til, og deg som person kan definitivt ikke bli noe annet enn en helt fantastisk coach :)

Når det gjelder uttaket i helga, vet du om man bør ha kontroll på poseringer osv for å bli tatt ut, og bør man være "ferdig oppbygd" med tanke på mengde muskler for å ha sjans?

Har så lyst til å delta på uttaket, men har så og si null peiling og usikker på om jeg har nok muskelmasse i forhold til hva som er noe vits i å vise frem, haha..

Keep up den rå jobben du legger ned på bloggen og trening forresten -gir motivasjon til tusen!
Julie: Tuuuuusen takk! Du er jo bare herlig da! Unnskyld sent svar, men de siste dagene har vært litt tunge!

Når det kommer til uttak så trenger ikke poseringer være på plass da vi fort ser grunnlaget og utgangspunktet :) Man bør være ganske så tilnærmet ferdig oppbygd for det er ikke så mye tid å bygge på nå og frem til konk så man skal helst ha et godt grunnlag hvertfall :)

Jeg er så lei meg for at jeg ikke svarte på meldingen før så du kunne kommet eventuelt. Men i og med at du er usikker så ville jeg trent som fy og hatt en god kostholdsplan og kommet på opptak i vinter! Da har du hatt mange ekstra mnd på overskudd og bygge på, for da er du mest sansynlig klar til våren hvertfall! Og med en ekstra god pakke <3

Tusen takk for fine ord! <3 Du er så søt!!

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits