Oppskrift - Sukkerfri Sjokoladespyd m/ topping

  • 20.04.2017 kl. 19:20

I dag har jeg sittet å jobbet med strongbody planer fra jeg stod opp og til nå og jeg er ikke ferdig, det blir jeg egentlig aldri♥ LOVE! Når jeg har mye å gjøre og sitter mye rolig så har jeg en tendens til å bli veldig fysen. Som om hjernen min trenger en liten break med noe søtt. Og jeg er jo ikke vond å be når kroppen ber om snacks for å si det mildt. Men siden jeg fråtset meg ihjæl i påsken og nå er på diett så må jeg være litt smart og ikke ete alt jeg kommer over, selvom jeg mer enn gjerne skulle gjort det. Hehe, men nå er det skjerpings så da blir det andre boller. Eller, det blir ingen boller at all faktisk. Oh no! Dårlig humor alert! Jeg hadde noen jordbær i kjøleskapet og bananer til overs og tenkte jeg måtte lage noe med det. I påsken kjøpte jeg sukkerfri sjokolade. Både hvit, vanlig melkesjokolade, med kokkossmak og mandler. Jeg elsker at det finnes så mange gode sukkerfrie alternativer der ut nå! Det er jo lett å lage litt sunnere varianter da. Den hvite sukkerfrie sjokoladen til cavalier er latterlig god og du får den på life blant annet sammen med de andre sukkerfrie variantene. 

Du trenger: 

- Tregrillspyd
- 1 banan
- Jordbær
- Sukkerfri sjokolade
- Revet kokkosmasse
- Finhakkede mandler

Skjær jordbærene i 2 og bananene i passe biter og tre på grillspydene. Smelt sjokoladen ved å sette på en kjele med vann, legg dørslag over og en skål med sjokoladebitene. Vær tålmodig og ikke la vannet koke ihjel sjokoladen. For selvom sjokoladen ligger i en egen skål over vannet og kun blir smeltet av dampen så kan den bli ødelagt og klumpe seg om det blir for varmt. (Jeg måtte gjøre det 2 ganger for jeg dreit meg ut) Det funka bra når jeg lot vannet koke opp til maks også tok det av den varmeplaten og satt den til siden også hadde oppi skålen med sjokolade. Når sjokoladen er smeltet så bruk en liten teskje å la det renne over frukten. Om du skal ha både hvit sjokolade og melkesjokolade så smelt i 2 forskjellige omganger og gjør deg ferdig med å drysse den ene på frukten før du begynner på den andre. Dryss til slutt over nøtte og kokkosblandingen og NYT! Namnamnaaaam! Det var så latterlig godt!!Dette er jo også perfekt helgekos om man vil ha en litt sunnere dessert eller får besøk. Apropo besøk. Denne helgen skal jeg til Oslo igjen og jeg skal sove hos min wifey Natalia♥ Vi er litt som et par, men venne versjon. Haha.. Går det an å si det sånn? Jeg dør! Det er hvertfall den jenta jeg kunne kastet meg foran et tog for eller gitt en nyre til. Hun har ALLTID ryggen min og støtter meg i alt jeg gjør uansett♥ Jeg er litt usikker på om jeg pakker i kveld og drar nedover til mamma eventuelt eller om jeg gjør alt klart og står opp tidlig i morgen. Jeg er jo verdens største B-menneske så jeg kjenner jeg ikke er så gira på å stå opp fette tidlig i morgen. For bilen min skal nemmelig på verksted på Jessheim 10:30 hos de søte som hjalp meg i påsken♥

Fortsatt ufrivillig treningsfri i dag pga nyrestein eller hva F det er som gir meg så vondt i siden. Jeg går på veggen snart. Fordelen er at jeg har masse tid til å jobbe med planene som skal ut♥ Håper og satser på at det her går fort over hvertfall <3 Ha en super Torsdag!

7 Kommentarer

Becca Alexandra

20.04.2017 kl. 19:32
Så flink du er! Det så kjempegodt ut. Tusen takk for oppskrift <3

lisarorvik

20.04.2017 kl. 19:50
Dette så kjempe godt ut :)

kamillase

20.04.2017 kl. 19:53
Dette så absolutt helt nydelig ut! Må virkelig prøve dette ut :D

kreativemeeg

20.04.2017 kl. 19:58
Dette ser veldig godt ut! :)

elisebr

21.04.2017 kl. 09:07
Så godt det så ut! :)

21.04.2017 kl. 22:30
Hahaha er du nordlending?

lifeandchoices

24.04.2017 kl. 11:53
Det ser utrolig godt ut!

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits