10 Ting Du Ikke Visste Om Meg

 • 20.03.2017 kl. 15:20

 1. Jeg er mer glad i dyr enn mennesker for de er bare gode og elsker deg uansett. Men jeg er allergisk mot så og si alle dyr så det kinda sucks. Haha! Men jeg skal ha en hund når tiden er inne. Uansett om jeg kommer til å snørre meg ihjæl. Drømmehunden er Siberian Husky, men det er ikke noen leilighetshund så jeg har sett litt på Shiba Inu. De er skjønne og perfekt størrelse for en liten turvenn♥ Can´t wait! 
   
 2. Jeg er ganske aggressiv i trafikken og banner veldig mye og til og med vifter med henda av frustrasjon. Får helt sammenbrudd av folk som ikke vet hvor de skal eller kjører under fartsgrensen. Ikke en særlig god egenskap, men jeg stod ikke først i køen når tålmodighet ble delt ut. Offf! 
   
 3. Jeg er et rotehue. Jupp.. Men jeg har orden i mitt eget rot, det skal sies, men utenifra ser det sikkert lettere kaotisk ut noen ganger. Dere har jo sett kleshaugen på snapchat etter at jeg skal finne et treningsantrekk for eksempel. #StoryOfMyLife
   
 4. Jeg har alltid dårlig tid. Selv når jeg egentlig har god tid så ender jeg opp med å få dårlig tid. Dette er en forbannelse i familien min tror jeg, for alle jentene er sånn.
   
 5. Jeg er ekstremt lojal. Det er viktig i min verden. Man skal ta vare på vennene sine og respektere de ved å være lojal å verdt å stole på. 
   
 6. Jeg er 110% ærlig! Selvom det kanskje kan såre så får man et ærlig svar når man spør meg. Uansett hva det skulle være. Det kan være både en god og dårlig egenskap, men jeg har blitt for gammel til å gå rundt grøten og spør du meg om noe så får du helhjerta svar. 
   
 7. Jeg hater å bli behandlet urettferdig! Da freser jeg og sier klart ifra og føler jeg grunnlaget et stort nok så kan jeg gjerne starte en liten krig om jeg føler det er verdt å kjempe for. 
   
 8. Jeg har motorsykkellappen og kjørte faktisk Harley Davidson! Hvem hadde trodd? Hehe.. Ikke sånn gammel gubbemotorsykkel altså, men en som var fikset litt ekstra godt for å kle meg ;) Hehe.. Åh som jeg savner å kjøre motorsykkel! Og hvertfall nå som våren titter smått frem. Ingenting slår den følelsen når asfalten akkurat har blitt bar og man starter motorsykkelen for første gang og du kjenner lyden trommer i kroppen♥ Elsk! Ja, jeg er litt harry om du ikke har skjønt det før nå! Hehe..
   
 9. Jeg deler alt jeg har. Det som er mitt er ditt. Det er litt sånn policy jeg har. Hehe.. Jeg finnes ikke gjerrig og synes det er viktig å bidra litt til felleskapet♥
   
 10. Jeg elsker å få folk til å le og jeg ler mye selv. Og av meg selv. For noen ganger tror jeg at jeg er det mest morsomme mennesket i verden! Noe jeg ikke er. For da er det som regel bare jeg som ler og andre ser dumt på meg, men det gjør det nesten bare mer gøy. Jeg kan gapskratte grine le av meg selv. Hihi.. 

6 Kommentarer

Anne

20.03.2017 kl. 18:09
Hvor er den røde buksen du hadde på snap idag fra? Den var så fiin😍
Anne: fra ONLY :) men den er super tricky å få tak i! Prøv på nett! Fargen heter marsala og style heter poptrash <3

Christin

21.03.2017 kl. 08:19
Så herlig at du deler sånne ting, er så gøy å bli bedre kjent med deg :D og motorsykkel er jo gøy! :D
Christin: Så koslig at du synes det! Skal prøve å bli flinkerer til å kjøre litt sånne innlegg også :D

Thea

21.03.2017 kl. 20:52
Morsomt å lese litt ´fun facts´! Hvor er den rosa hettegenseren fra? sykt fin!
Thea: Sweet! Fra Bik Bok <3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits