En liten søndags mageøkt

  • 19.03.2017 kl. 19:23

//Sponset Innhold//

I dag var det egentlig hviledag, men siden jeg har vært litt snik og skulket mageøvelsene mine i løpet av uken så tok jeg likesågodt en ren mageøkt for å gjøre opp for det tapte. Hehe.. Noen ganger så er jeg litt "slapp" på de mageøvelsene for jeg vet at jeg trener mange andre øvelse hvor magen er godt involvert så da tillater jeg meg å skulke litt innimellom. 

Men i dag så kjørte jeg en effektiv mageøkt med 4 øvelser. 

- Plate press i smith maskin - 4 x 12
- Mountain climbers på smith maskin x 4 x 30 (15 pr bein)
- En slags russian twist - 4 x 12
- V-sit ups - 4 x 12

Video kommer på insta!♥

Økten var kjempe god! Og dette er et godt eksempel på at man ikke trenger 15 øvelser i en treningsøkt for at den skal være god. Jeg har egentlig vært skikkelig slapp i dag og sov lenge, men selv etter masse søvn følte jeg meg helt ødelagt, men jeg er så glad jeg fikk ræva ut av huset. Ellers hadde jeg bare råtna i sofaen resten av kvelden. Det er deilig å røre på seg litt utenom og jeg kjenner jeg er så klar for at isen på bakken skal bli borte så det går an å være litt mer ute. For nå er det jo f meg så mye is på bakken at jeg går jo nesten på snørra for hvert 2 skritt. Bah.. Jeg trenger våren sårt! Men jeg skal ikke klage, denne helgen har det jo gått an å gå uten jakke og halleluja for det! Etter trening så ble det en protein smoothiebowl for å gi kroppen litt næring slik at den kan bygge seg større og sterkere♥ Jeg har fortsatt oppheng på disse bowls´ene og det er laget på 5 minutter. Oppskriften på denne typen finner du HER! 

Nå skal det lades opp til morgendagens beinøkt og jeg gruer meg til knebøy allerede. Haha. Jeg har også masse jobb som venter på meg så resten av kvelden går til det♥

Genser Bik Bok // Tights HER! // Sneakers HER! 
I dag kjører forresten xlife.no opp til 30 % på ALT fra reebok. Sjekk utvalget HER! //Sponset Innhold//

2 Kommentarer

Martine

19.03.2017 kl. 20:52
Digger bloggen din, men er ikke så flink å kommentere 😜 Du er superinspo, og jeg synes det er helt topp at du blogger så ofte 👍🏻 Klikker meg inn asap når jeg ser på snap at du har lagt ut nytt innlegg 😊

Har forresten samme sko som deg, de er så gode!
Martine: Ååååh tusen tusen takk <3 Så utrolig koslig. Slike kommentarer som får meg til å fortsette!

Ha en nydelig dag <3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits