Jeg blir rørt!

  • 12.03.2017 kl. 13:50

//Reklame For Egen Jobb//

Jeg må bare dele dette med dere! Jeg fikk en helt fantastisk ukesrapport denne uken og jeg ble så rørt og glad. Og ikke minst STOLT av denne jenta! Dette er det som gjør min jobb helt fantastisk og det gir meg ufattelig mye glede når jeg får hjelpe til slik at noen får det godt. Penger kan ikke måles når det kommer til slike tilbakemeldinger. Denne jobben er mer for meg enn bare en månedlig lønn. For det er jo litt egoisme fra min side å se at de jeg hjelper lykkes på denne måten når de legger sjelen sin i det. Jeg er så glad for å få være en del av hverdagen deres jenter♥

Dette varmer så utrolig i coach hjertet mitt og jeg gleder meg til å følge denne jenta og de andre jentene videre! Jeg setter så stor pris på tilliten jeg får og vil gjøre alt for å backe de mot sine mål!

Her kommer ukesrapporten til Stine som har vært coachet av meg i 4 uker: 

"Heihei:) 

Da var den siste uka i diett over, er nesten litt "trist" dette. Men GUD så gøy dette har vært:) Har lært en hel haug, at det jeg ei gang trodde var kjip mat egentlig smaker kjempe godt. Å kunne spise pannekaker til kvelds en virkelig noe jeg kan leve med=)hehe. Gjør små enkle triks i det daglige slik at det blir enklere å spise sunnere:) Matprep er liksom blitt en del av hverdagen:):) Og Gud så enkelt det blir, digger alt som en enkelt å går raskt:)

Jeg har jo heller aldri gjort noe som dette før, hører jo mye rart og forskjellig om online-coaching, både bra og dårlig. Må si at jeg bare har hatt positive opplevelser med strongbody og med deg som min coatch. Du virker som en menneskekjenner. Skjønner at noen dager er verre/tyngre enn andre, men at det bare er å se framover, en positiv og flink coach vil jeg si. Som jeg virkelig kan anbefale til alle:):)

Så nå skal jeg bare stå på framover, spise sunt og trene:) er som de sier "hard work pays off":) og det er jo en helt fantastisk følelse når man har hatt en bra økt, og enda bedre når målene går i (-). Og på en sunn måte:) 

Vinterferien ble tilbringt på fjellet så fikk ikke trent(altså forrige helg) men det å stå på slalåm som ganske nybegynner er igrunnen trening i seg selv. Kjente det i lår og legger i dagesvis:)hehehe. Har jeg hvertfall brukt muskler:) 

Pakket jo også med meg en diettbag, slik at jeg fikk i meg noen fra matplanen:) og det var ikke noe jeg hadde gjort ever for før 4 uker siden:):) 

Den siste uka(siden sist Ukesrapport) har vært skikkelig CRAP. Har vært syk, ikke har noe energi eller treningslyst, what so EVER..!! Men nå er formen blitt bedre så i dag skal jeg prøve meg på ukas først økt. Legge denne siste uka bak meg, og tenke framover:) Sette meg nye mål og jobbe mot:) 

Nye mål:

- Vekt 63kg
- Mage-0,7
- Midje-0,5
- Øvre lår-0,5
- Nedre lår uforandret 

Nå reiser jeg jo på ferie i ei uke til neste tirsdag:) men jeg kunne VELDIG GJERNE tenke meg 4 nye uker med oppfølging når jeg kommer hjem, trenger jeg det nok mer enn noen gang;);)hihi. Syns jeg husker det fra når jeg registrere meg første gang at det var mulig:):) 

Men da kan jeg jo bare sende deg en Mail når jeg er kommet hjem igjen.!?:):):) 

Og igjen TUSEN TAKK for absolutt all hjelp, motivasjon, mat/og treningsplan:) Hadde aldri klart dette uten din hjelp:):) 

GLEDER MEG TIL FORTSETTELSEN:) 

Kjempefornøyd strongbody kunde:):):) Ha en super dag"

Er det rart jeg blir glad? Hvor fantastisk er ikke dette da! Jenta har mistet over 15 cm totalt på usle 4 uker og det til og med med en uke med sykdom. Magisk! Jeg er så takknemmelig over jobben jeg har og jeg elsker hver eneste dag! 

Hvis du er nysgjerrig på hvordan coachingen er lagt opp så send meg gjerne en uforpliktende mail på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp :) Det eneste du trenger å skrive er "jeg er nysgjerrig" ikke noe mer. Det er helt ufarlig. Da sender jeg deg en PDF med mer informasjon om hvordan det fungerer. 

//Reklame For Egen Jobb//

 

4 Kommentarer

Victoria Larsen

12.03.2017 kl. 13:57
Så flotte mål! Kjedelig å være syk.. :/

Tine krumins

12.03.2017 kl. 14:27
viktig og sette sg mål. Lykke til :)

FysioIsa

13.03.2017 kl. 17:25
Så bra jobbet av dere begge! :D
FysioIsa: <3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits