Rumpeløft på 4 uker..

  • 05.01.2017 kl. 18:09

//Reklame For Egen Jobb//

Med riktig kostholds og treningsprogram er det sinnsykt mye som kan skje både på kort tid og langsiktig. Det er ingen tvil om at så lenge man har den "riktige oppskriften" så kan man komme akkurat dit man vil så lenge man legger ned arbeidet og har en målrettet plan. Ja, overskriften her er kanskje av den drøye typen for det høres jo kanskje helt crazy ut, men hvis dere titter på bildene under her så er 4 forskjellige jenter bevis for at MYE kan skje på kort tid med riktig oppskrift! Det første bildet er 6 mnd med målrettet plan mot bikinifitness og de resterende 3 bildene er det kun 4 uker som skiller fra bilde 1 og 2. Disse jentene hadde som mål og gå ned i fett % og stramme opp kroppen.

UREDIGERTE BILDER!Med kosthold og treningsplan fra strongbody vil du kunne ta treningen og resultatene dine til nye høyder. Det er du som bestemmer treningsmengden, avhengig av hva du har tid til og hvor avansert du har trent tidligere. Det er en styrkebasert treningsplan med valgfri cardio og matplanen er som en meny og super enkel å følge. Dvs du har X antall frokost, lunsj, mellommåltid og kveldsmat alternativer og middagen har du veldig stor valgfrihet på så lenge det er rent kjøtt og en viss mengde karbohydratkilde (potet, ris, pasta osv), og grønnsaker. Man "slipper å tenke" for alt du trenger står på planene for å oppnå de resultatene du ønsker. Har du matallergier eller det er visse matvarer du ikke liker tar vi selvsagt hensyn til det♥

Planene vi lager er ikke kun rettet mot de som for eksempel ønsker å stille i fitness. Vi skreddersyr planen til deg som vil bli sterkere, miste baby kiloene, gå ned i fett% generelt, bli litt mer fit eller til deg som vil starte med styrketrening uten å ha noen form for erfaring. Uansett hva slags mål du har så hjelper vi deg med å nå de. 

Matvarer jeg bruker når jeg lager matplaner er: Rene kjøttkilder, kjøttpålegg, grønnsaker, frukt, brød, egg, havregryn, propud, potet, ris, pasta, speltlomper, laks, fisk, ingredienser til proteinpannekaker, questbars, sukkerfritt syltetøy, puffet hvete/havre, diverse sauser og dressinger. Og masse annet nam! ♥ Rett og slett husmannskost :) Det er godt, variert, enkelt og noe hele familien kan spise. Dette er ingen kylling og brokkoli diett. NO! Masse god mat man kan være kreativ med.

Prisen for en coachingpakke med 4 uker oppfølging er 4500,- kr. Husk at delbetaling er mulig. Du kan betale helt ned i 205,- kr i mnd om du ønsker det :)

Ønsker du mer info om hvordan coachingen er lagt opp så send meg gjerne en mail på christine@strongbody.no . Så hva venter du på? Start nå! Vi lever bare en gang og da skal vi jaggu unne oss å føle oss tipp topp!♥ Er det noe dere skulle lure på er det bare å slenge igjen spørsmål i kommentarfeltet, men ikke nøl med å sende mail♥ Titt gjerne innom strongbody.no eller strongbody sin instagram eller facebook for mer før/etter bilder og annen info♥

Instagram: MINSTRONGBODY SIN
Facebook: MINSTRONGBODY SIN
Snapchat: CHRISUNIVERS

Også må jeg jo selvsagt slenge med min egen lille transformasjon igjen da. Det er lov til å være stolt av hvor langt man har kommet. Og alt er mulig! 

- A Goal Without A Plan, Is Just A Wish -//Reklame For Egen Jobb//
 

9 Kommentarer

Victoria Larsen

05.01.2017 kl. 18:48
Så utrolig inspirerende! Du er skikkelig flink :)
Victoria Larsen: <3

FitnessVibeQueen

05.01.2017 kl. 19:01
Inspirasjon! 😍
FitnessVibeQueen: <3

Hanna

06.01.2017 kl. 02:05
Dette må du merke som reklame. Bare sier det før noen andre kommer og tar deg, haha :-)
Hanna: Oh, selvom det er for min egen jobb? Visste ikke. Burde sette meg mer inn i det der. Men nå er det merket hvertfall ;)

Rikke Tansøy

06.01.2017 kl. 07:16
Frister veldig! Er det sånn at du må betale noe ekstra (renter ol.) når du bruker delbetaling? :-)

Eirin

06.01.2017 kl. 18:52
Heisann! Jeg vil bare si at strongbody funger SYKT bra! Er strongbody kunde selv, og har oppnådd fantastiske resultater. Så dere som vurderer det - ikke nøl, bare gjør det! Skal love at det er verdt det! Fantastiske resultater på bildene, men den største motivasjonen er deg, Christine! <3
Eirin: Ååå! Så utrolig koslig! Herlig at du legger igjen kommentar! Det betyr så masse <3 Ingen tvil om at det er den beste investeringen man kan gjøre i seg selv!

Og tusen takk for tidenes kompliment da <3 Så søt du er!

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits