Strongbody Coaching - Delbetaling er nå mulig!

Det har jo vært en del av dere som har sendt meg mail angående coaching som har sagt at det har blitt litt for mye å betale den summen med en gang, MEN.. Nå er det nye tider og vi har nå fått opp ny hjemmeside med "nettbutikk" og mulighet for delbetaling (fra 205kr i mnd) eller faktura, mulighet for kortbetaling kommer også i snar fremtid.

Vår coaching er enkel å følge. Du selv står for mange av valgene, som for eksempel hvor mange dager du ønsker å trene, om det er noen matvarer du liker ekstra godt/ikke liker, og hva du ønsker og oppnå med coachingen i form av mål og resultater. Vi skreddersyr matplan og treningsplan som er enkel å følge uansett erfaring du har med trening/kosthold. Matplanen er som en meny hvor det står oppført flere alternativer under kategoriene: frokost, lunsj, mellommåltid, middag og kveldsmat. Det eneste du gjør er å velge fra menyen. Super enkelt å følge og gir knallgode resultater! 

Så til dere som vil ha meg som coach og ønsker å delbetale kan enkelt bestille coaching gjennom nettsiden vår www.strongbody.no og når du har bestilt så send meg mail på christine@strongbody.no med fullt navn slik at jeg kan gi beskjed videre om at det er meg dere ønsker som coach slik at dere blir overført til meg♥

Invester i deg selv! La meg hjelpe deg med å komme i ditt livs form! ♥

-DRØM STORT OG HA STORE MÅL,
INGENTING ER UMULIG!-

Her er min egen transformasjon som endte med 4 plass i bikinifitness NM som debutant ♥2

antar at det ikke er mulig å kun få matplan? mestrer treningen selv, å vet hva jeg skal spise osv men hadde vært greit med enkle oppskifter. Er ikke særlig kreativ eller god til å lage mat haha!

julie: Ja, det er kun pakkeløsninger:)

Skjønner deg godt, det er maten som er vanskelig :O og maten legger grunnlag for hvor gode resultater man får av treningen så man vil jo ha optimal kost ved siden av et godt treningsprogram :D

Skriv en ny kommentar