1 års progress og DRØMMEJOBBEN - Hemmeligheten avsløres!!

  • 23.10.2016 kl. 15:51

Først vil jeg si.... Når jeg tenker over hvor jeg startet og hvor langt jeg har kommet i løpet av 1 år i min treningsreise så er jeg stolt av meg selv. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klare å gjennomføre et så langsiktig mål som det å stille i bikinifitness og kapre 4 plass i NM for 2 uker siden som var min første konkurranse er utrolig gøy! Og jeg hadde aldri klart det uten verdens beste coach, familie, kjærste og dere som har motivert meg HELT sinnsykt! 

Jeg ble jo ekstremt opptatt av trening et halvt år før det bildet til venstre etter å ha trent på "egenhånd" i ca 6 mnd. Jeg fikk masse hjelp og veiledning av Kim i starten. Jeg googlet og leste om forskjellige øvelser, men så ville jeg ha noe som var tilpasset meg 100% for jeg ville ikke "kaste bort tiden" min på å ikke trene optimalt. Jeg ville ha noe proffesjonelt og ikke minst noen som kunne guide meg litt inn i fitnessverden. Når jeg først skulle unne meg noe sånt ville jeg ha de beste. Akkurat der var jeg sykt kravstor, for det skulle føles riktig og jeg ville SE hva de hadde fått til med tidligere kunder og at de jeg valgte var profesjonelle. Etter MYE leting for det er et HAV av coacher der ute falt valget mitt på..

Strongbody.no og det var der jeg ble kjent med min nåverænde Coach Line som har coachet meg mot bikinifitness scenen. FOR ei dame sier jeg. Hun har lært meg ufattelig mye om meg selv, kosthold og trening. Hun kalte meg fitness spira si♥ Vi fikk så godt kontakt at det føles som om vi er i familie. Og hvertfall siden hun coacher moren min også. Hihi.. Vi er alle 3 veldig like. Line har sett et stort potensiale i meg med den kunskapen jeg har innenfor kosthold og trening. Og hun har den siste tiden gitt meg en grundig gjennomgang på hvordan Strongbody jobber og jeg kan med verdens mest stolte glis fortelle dere dette: 

JEG HAR FÅTT JOBB SOM STRONGBODY COACH! 

Lykkens dag å kunne fortelle det til dere!♥ Jeg har fått så ufattelig mange mail hendvendelser og meldinger av dere på instagram de siste månedene på om jeg lager kostholdsplaner og treningsprogrammer og nå kan jeg med stor glede si at JA! 

Om du vil ha meg som din Coach så er jeg klar for å hjelpe på din personlige reise med å bli den beste versjonen av deg selv! Fordi jeg selv startet som strongbody kunde og sett hvor mye en god coach hadde å si for min utvikling og progress gleder jeg meg helt vilt til å kunne bidra med det samme hos andre. For den lykkefølelsen man sitter igjen med er magisk. Det skjer så mye på kort tid med riktig treningsprogram og matplan og man blir så stolt, fornøyd i eget skinn og ikke minst motivert når man ser så gode resultater. Dette er min drømmejobb nr 1. Jeg satt meg så mange mål i fjor og en av "drømmene mine/målene mine" var nettopp dette! Jeg husker jeg sa "En dag skal jeg bli Strongbody coach!" høyt til familien og de nærmeste vennene mine. På akkurat samme måte som jeg sa "Neste høst skal jeg stille i bikinifitness!". Og vet dere hva?! Hvis man vil noe nok og man fokuserer så mye på det man vil oppnå hver eneste dag. Ja, DA SKJER DET! Og jeg er så sinnsykt glad. Og jeg GLEDER meg helt vilt til å kunne hjelpe dere med og oppnå deres drømmer og hjelpe dere med å jobbe mot deres mål. 

Hvis du ønsker meg som din Coach så send meg mail på christine@strongbody.no .med følgende info:

  • Alder, høyde og vekt.

  • Ditt hovedmål (eks: redusere fettprosent / slanke deg, få «bikini fitness»-kropp, få mer muskler, etc.

  • Et formbilde som viser utgangspunktet ditt per i dag. Formbilder behandles konfidensielt, og vil ikke bli delt med andre. (Formbilde er ikke strengt nødvendig, men letter jobben med å raskt og enkelt gi et overblikk over deg og målene dine ? så sjansen for å få et positivt svar på forespørselen om coaching er større med bilde enn uten).

  • Den folkeregistrerte adressen din, slik at vi får laget faktura til deg hvis du blir tatt opp som kunde.

  • Kort beskrivelse av eventuelle helseproblemer / skader du har.

Du får en mail tilbake av meg med svar på om jeg kan ta deg inn som kunde og når vi kan være i gang. Hvis du blir tatt inn som kunde så sender jeg deg samtidig en epost med faktura samt kundeskjemaet mitt som du skal fylle inn med flere opplysninger.

Prisen for en coachingpakke er 4500,- Dette inkluderer tilpasset treningsprogram, kostholdsplan, samt 4 uker oppfølging hvor jeg følger med på resultatene dine og eventuelt justerer planen din underveis for å sikre deg videre framgang. Om du ønsker mer oppfølging så koster det 1500,- pr mnd og det kan du oppta når som helst ved behov. 

Det jeg elsker med Strongbody er at det er enkelt å følge for alle typer mennesker. Det er vanlige matvarer i dietten og ikke noe såkalt "torsk og brokkoli diett" som kun er for fitnessfolk. Dere har jo sett mitt kosthold og det er ikke akkurat fælt. Man får svar på masse spørsmål og man sitter igjen med utrolig mye kunskap. Pluss at du har "Den perfekte oppskriften" i evig tid i form av treningsprogram og matplan. Hvis du lurer på mer om hva Strongbody er så sjekk ut strongbody.no også anbefaler jeg dere å titte innom instagram kontoen HER! For der er det mange før/etter bilder av coaching kunder så man får se gode eksempler på hva som kan skje med riktig coaching fra riktige folk♥

Jeg gleder meg utrolig masse til å få mail fra dere og jeg skal virkelig gi alt for at dere når de målene dere setter dere akkurat som jeg gjorde for et år siden. Enten det er bikinifitness drøm, du vil ned i fett%, eller rett og slett bare bli litt mer fit♥ Dette får vi til sammen♥ Hvem vet, kanskje vi står på scenen sammen neste høst? 

NB! Jeg kommer til å ta inn et begrenset antall om gangen. Blir du kanskje min første kunde? Hvis du vil unne deg dette, ikke nøl med å sende meg mail♥ Jeg er her for deg!

Det kommer også et langt og personlig innlegg veldig snart, med en del før og etter bilder jeg aldri har vist før og jeg går inn på detaljer fra min treningsreise fra start og til nå. Det er noen bilder der jeg tviler på dere i det hele tatt tror på er meg. Jeg sier bare 1 ting. Jeg har brukt jeans i str 42 tidligere. Så ALT er mulig!♥ Husk at det er lov til å drømme stort! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat CHRISUNIVERS

23 Kommentarer

Victoria Larsen

23.10.2016 kl. 15:53
Utroolig bra jobbet!
Victoria Larsen: Åh! TUSEN takk <3 <3 <3
Gratulerer :D
lovelyliller.com sunne oppskri: Tuuuusen takk <3

Lena Rødli

23.10.2016 kl. 16:33
Åh Christine! Gratulerer! Så ufattelig kult og nå ble jeg glad! Du kommer til å gjøre en super jobb, INGEN tvil! 💪😘

Da håper jeg at jeg kanskje ser deg i Trondheim i ny og ned også da? Isåfall er en kaffe obligatorisk! 💖
Lena Rødli: Tuuuusen takk søta! Du er så god! <3 Regner med du gleder deg til komme tilbake til hverdagen nå etter dobbel dose med fitness :D Du er jo helt rå! <3

Jeg skal absolutt skrike når jeg er i dine trakter så blir det date! <3 Hihi.. Gleder meg til å se dere Kaliber jentene igjen :D

Tonje

23.10.2016 kl. 17:15
Gratulerer så mye Christine!

Er super intrisert å bli coacha av deg! Har lyst til å få bedre resultater da jeg føler jeg har stangert den siste tiden. Men er det mulig å få tilpassa dieten til vegetarisk?

Klem Tonje
Tonje: Tusen takk fine! :)

Jeg skal se hva jeg kan få til angående vegetarisk. Spiser du fisk, skalldyr osv? Og hva med meieriprodukter? Det er mulig at det kan bli noe ensformig i forhold til færre valgmuligheter, det kommer an på hvor "streng" vegetarkost du har. Send meg evt en mail på christine@strongbody.no med ja/nei matvarer og evt andre ting å ta hensyn til så kan jeg se på det :)

Julie

23.10.2016 kl. 17:44
Kan du i litt mer om alternative betalinger? Syns 4500 var litt drøy pris for kunn 4uker :( jeg har lestmye om strong body
Julie: Heisann frøken :) Det er ganske omfattende plan og program man får, men jeg skjønner at prisen virker noe høy. Det er en god investering i seg selv :)

Jeg hadde misforstått litt så alternativ betalingsløsning er ikke tilgjengelig helt ennå, men det kommer! Og da skal jeg informere om det med en gang :D

Julie

23.10.2016 kl. 17:46
Åseff glemte jeg å si grattis da :)

Merete

23.10.2016 kl. 18:13
Så utrolig kult! :D Du blir nok en helt fantastisk bra coach! :) Gratulerer!!! <3
Merete: Tusen tusen takk det er sinnsykt spennende og jeg har gledet meg SÅ til å komme i gang! :D

Merete

23.10.2016 kl. 19:25
Skulle gjerne hatt deg som coach jeg altså, men da må jeg vinne i lotto først! Haha ;) #erikkebarebareåblivoksenogbetaleregninger ... Lucky peeps ;) Håper du ikke slutter å dele tips her inne for det!? :)
Merete: Aww! Takk søta! :D Er ikke lenge til jul da ;) Hihi...

Kommer ikke til å slutte med bloggen og treningstipsene nei :) Det er babyen min! <3

julie

23.10.2016 kl. 20:00
så bra! eneste problemet for meg er prisen da jeg ikke har fast jobb!
julie: Skjønner! Jula er ikke langt unna da <3

Elisabeth A

23.10.2016 kl. 21:00
Så utrolig gøy, Christine! Gratulerer! Man får til det man vil, ja...og dette må jo passe deg midt i blinken! :) Så må jeg også fortelle at du har inspirert meg til å trene tyngre og liker veldig godt treningen du legger ut på bloggen så man får testet litt andre øvelser enn disse "standar" øvelsene...men skulle nok gjerne hatt ett strongody opplegg ja, hvis jeg plutselig skulle finne noe penger til overs så hører du fra meg.. ;)
Elisabeth A: Tusen takk Elisabeth! :D Dette er helt gull for meg og jeg elsker jo det jeg driver med , så det å kunne hjelpe andre som vil forbedre seg selv er helt fantastisk!

Så gøy å høre! Det er bare å måke på <3 Utfordre deg selv hver økt! Du får så mye igjen for det. Håper jeg får en mail fra deg en dag <3 Hihi..

Linn

23.10.2016 kl. 23:38
Gratulerer så mye, Christine!😄 Du som har jobbet så hardt og målrettet fortjener virkelig dette!

Btw, moren din har jo hatt så stor progresjon etter at hun begynte på strong body programmet, virkelig imponerende!💪😊 Så hvis man vil nå målene sine med profesjonell hjelp, er nok strong body supert!😊 Jeg får slå til når jeg har råd 😄
Linn: Tusen takk Linn <3

Ja, det er helt vilt. Hun er prakteksemplar på hva man kan få til altså! <3 Så flink hun har vært! Ja, du må bare si ifra! Det er den beste gaven man kan unne seg. Eller ønske seg til jul kanskje? ;)

siljefjaren

24.10.2016 kl. 12:38
Gratulerer så mye! Så utrolig bra du ser ut :) Har spørsmålsrunde på bloggen min nå, viss du vil sjekke den ut :)
siljefjaren: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits